Lycka till i helgen! Vi håller tummarna för att ni får fint väder :) :) :)

Rapportera

Rapportera

• 12 maj 2010 Jörgen

Det blev lika tufft som vi trodde att komma på grus och möta ett lag som tränar och spelar på grus. Det krävdes lite plåster under matchen. Eriksfält var större och tuffare än något annat lag vi mött innan men ändå så vann vi med 3-0 (2-0 i halvlek). De hade ett par målchanser men inget som Kajsa C (målvakt idag) och hennes duktiga försvarare kunde klara av.
    Vi har ännu inte släppt in något mål :) . 2-0 målet var riktigt snyggt då Bella för upp bollen och väggar sig igenom med Hannis ända in till mål. Det är svårt att spela fotboll när man inte är van vid att bollen studsar och rullar så fort som den gjorde.
    Hannis fick också en fin kommentar från killarna utanför efter sitt 1-0 mål. " Du är både snygg och kan spela fotboll" vad mer behöver man höra från en kille. När Fanny gjort 3-0 i andra halvlek så var matchen avgjord. Detta var en svår borta match och ni var alla så duktiga. :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)