OjOjOj vad fel det kan bli,kanske var att jag blev lite "BERUSAD" av jäsningen som vårt B-Team kört igång i klubbokalen,startade tydligen mäsken i tisdags nu nästan klar.........................................Fel igen det var kläderna i tvättpåsen som jäst !!!!

Rapportera

Rapportera

• 31 aug 2012 Förlust mot Skara!

Dagens match slutade 2-0 (1-0) till Skara.
    Förlusten är inget att skämmas över då Skara har spenderat åtskilliga kronor på att ta sig till 3:an.
    Corner gör åter en stabil insats där främst defensiven fungerar mycket bra. Tyvärr skapar vi inte så många lägen framåt men vi vet och känner att spelet börjar stämma vilket de resterande motståndarna kommer att få känna på.

Skara gör 1-0 på hörna efter 15 min i första halvlek. Förutom ett friläge där Lanne med en underbar vilja ,visste inte att han var så snabb, räddar ett givet baklängesmål så skapar inte Skara några farligheter. Efter 20 min kommer vi in i spelet men slarvar i de avgörande lägena. Vi hade många fina omställningsmöjligheter som vi borde utnyttjat på ett bättre sätt.
    Tvilling har ett långskott från halva plan som målvakten inte hade en chans på. Tyvärr smet bollen några cm utanför!
    Bättre lycka nästa gång!!!!

Andra halvlek är den första lik och i vår iver att sätta dit kvitteringen så åker vi i slutminuten på ett baklängesm

Rapportera

Rapportera

• 31 aug 2012 Fc Corner

Ett sent tillskott !
    Anton Larsson som studerar i GBG har skrivit på för resten av säsongen,han har spelat med Sandared i div 4.Vi hälsar Anton välkommen tillbaka i det helsvarta gänget.

Rapportera

Rapportera

• 30 aug 2012 C-laget...!

Japp då duschar vi hemma mot Källby på söndag...:-) samling 09.55 för dessa unga pöjka...:

Anton "nr shhhhu" Chaika, Mattias "med batongen" Forsell, Thomas "lilltån" Larsson, Viktor "kämpen" Ericson, Henrik "alltid spelbar" Åberg, Micke "The Swedish Kock" Gustavsson, Daniel "duracellkaninen" Gustavsson, Johan "jag springer som fan över hela planen" Bergmer, Robert "skjuter sönder bollen" Damjanovic, Filip "ibland gör jag bandy finten" Ahlén, Alexander "Zlatan" Sundberg, Andreas "muren" Sundberg .........å sen väntar vi svar från några ytterligare proffs....!!!

Någon gömd eller glömd hör av er......

OBS.....om någon inte kan eller blir akut sjuk så hör av er till Coach Böhm......han leder till vinst på söndag...:-)

//Hansen-Tysken

Rapportera

Rapportera

• 29 aug 2012 Laget mot Skara!

På fredag spelar de helsvarta borta mot Skara!
    Avresa från Stenporten kl 16.30!

Följande grabbar är välkomna ner:

Sumpan, PG, Jimpa, Lanne, Persson, Bergmer, Trix, Mellis, Limpan, Tvilling, Davvan, Jerkan, Mattis, Hassel, Tobbe, Kimpa, Vakant

Välkomna!!!

Rapportera

Rapportera

• 29 aug 2012 Kvarting

Ajaj aj förlust igen för Corners stolthet Team B.
    Efter en match med många individuella prestationer och sprakande kombinationsspel så stod Lidköping United som vinnare med 8-6. Tyckte själv som ledare för FC att Uniteds mål var 5 offside och 3 som inte var helt inne.

Men jag kommer aldrig glömma Blommans projektil till en 4-3 ledning deras målvakt hade fastnat i konstgräset , sedan har vi Perssons projektil från avspark där målramen ännu inte slutat vibrera trots att jag var och kände på den innan jag åkte till jobbet i morses, Jannes briljanta posutions ändring som betydde 1 mål frammåt och 4 bakåt.
    Och äntligen kom Trix med i + statistiken, omgiven av misnt tre United spelare gick han upp och piskade in ett mål med pannan (bakpannan).
    Hade själv ett bra läge innanför straffområdet men målvakten räddade vasst ( inga mer komentarer om detta) och skriver någon om det så är det säkert en lögn.

Fast jag hade ingen aning om hade United hade P35 team ?? Elvir var ju med....

Rapportera

B-laget mot Lidköpings United 19:00 på Konstgräset vid Framnäs.
    Samling Tisdag 28/8 18:45 på Stenporten.
    Följande lag:
    PG, Toffe, Johan L, Frazze, Simon, Mörby, Kenny, Roger, Blomman, Johan Lundström, Wedos, Tobbe, Trix, Kimpa, Davva, vakant, vakant.
    Har jag missat någon hör av er.
    Återbud och om ni åker direkt till Framnäs meddela mig.
    0763-681067.
    Kvarting/Janne

Rapportera

Rapportera

• 26 aug 2012 Vinst mot Elmer/Fåglum!

Då hände det! Äntligen tog Cornergrabbarna en härlig seger efter en tung start på hösten.
    Vinsten skrevs till 3-0 (0-0) efter ett gediget arbete av samtliga.
    Vi bestämde oss innan matchen för att hålla nollan och det lyckades. Visst hade Elmer några farliga hörnor i första halvlek men så mycket mer skapade dom inte.

I andra halvlek så kändes spelet tryggt och alla tog verkligen jobbet. Bergmer tog en löpning på kanten och måttade inlägg. Bollen tog en annan bana än vad som målvakten tänkte och seglade in i bortre krysset! Snyggt eftersom Bergmer sa att det var meningen!
    Vi fick ingen panik i vårt spel vilket gjorde att vi inte släppte till några chanser. När sedan en hårt arbetande Jerkan med stor vilja trycker in 2-0 så känns det mycket bra.
    Med någon minut kvar av matchen slår Bergmer ett långt inlägg som Simon ,likt ett JAS, kommer flygande på och i duell med målisen sätter det avgörande målet! 3-0 var ett faktum!