Irländarn, Clouseau, SM Sport, Bänkskiva, Rektorn, Professorn, Brolle, Balotelli, Bäregård, Tobbinhio, Pops, Messi, Högskolestudenten, Humle, Dumle, Pep

Rapportera

• 10 sep 2012 Kvarting

Corner B tillbaka i rätt spår.
    Trässberg 3-4 FC Corner (1-1).
    Ett hungrigt Corner sprang slut på ett tufft kämpande Trässberg. Jag och Roger L sprang åttor i Trässbergs försvar där vi försökte lära Mattis lite nya löpvägar.
    Trässberg har nu lärt sig att inte låta Mellis skjuta, två skott och två mål från planens hetaste dojjor. På tal om dojjor ska vi köpa broddar till Johans som i början av andra såg ut som Bambi på hal is, fast denna situation som ledde till en ledning på 2-1 till Trässberg kom till från planens skevaste spark signerad Jerka ( kan han hft dojjorna på fel fot).
    Mattis som under matchen snappat upp lite från Roger och mig fixade också två strutar avslutade med att lägga bollen på ölkaggen och sprinta runt deras målvakt och triumfen var ett faktum.
    Extra + till Mackan Ekden som spikade igen på högerbacken i första halvlek och var felfri matchen igenom. Tror han lärde lillebror lite taktisk tänkande.
    Jag bugar och bockar till alla inblandade.

Rapportera

Då har C-laget gästat Hangelösa (4-1) 4-4.
    Hade vi inte lyckats släppa handbromsen på Widell hade det blivet min första förlust i år med C-laget.
    Efter mest vimsat omkring i 55 ( gjore visst årets svanfall i första halvlek ledning 0-1 till de helsvarta) minuter så slog han till två genomlöpningar med distinkta rullningar i mål. Kan nämna att det var Robban som satte straffen.
    Vem som gjorde vårt fjärdemål borde varit jag själv eftersom jag fick förtroende på topp men efter at fått dåliga passningar av mina medspelare solen i ögonen någon gång och en otroligt bra målvakt så säger väl vi att " det kommer bättre chanser".
    Vårt fjärde mål kom i en tuff nick duell där Hangelösas nummer 4 var huvudet högre än Widell och skallade in den i egen bur. Annars har vi fått en ny internationell spelare "SULA" han gjorde 68 överstegsfinter på mindre än 5 minuter.
    Det som avgjore var annars Couch Hansen som först satt Robban i försvaret och sedan bytte ut en för dagen svag Böhm mot en Galgfot.