Dåski äri deti Järpåski somski stårski påski turski påski söndski..!! Samliski klockski 09.49:14 iski gruvski förski följanski toppspelski....:

Mickski Gski, Hoflinksi, hanski, Dannny Gski, Erikkski, Gustavski, Johanski, Jonssonski, Tyski, Robbski, Rogerski, Mörski ochski Cornelski....!!!

Rapportera

Rapportera

• 7 jun 2010 kvarting

Håller helt med Janne kanon bra spel. tyvärr var jag tvungen att åka hem till skadat son som hade skrapat benen vid omkull körning av cykel.
    Det jag såg i första halvlek var väldigt trevlig vi rullade massa boll och kom runt jättebra på kanterna, växlade kant ofta med bra krossbollar. Men lyckades bara inte få in den i mål. Det gjorde ni visst bättre i andra. Janne sa att han gjorde några suveräna direktiv så ni gjorde mål ,alltså ledar vinst igen.
    / flaskbärarn

Rapportera

Rapportera

• 6 jun 2010 Janne/B-laget

Då har vårat fina B-lag varit i farten igen. Denna gång mot Vinninga. Vi spelade stundtals mycket bra men det var Vinninga som tog ledningen med 0-1 på en hörna. Vi fortsätter att trumma på ändå och skapar mycket. I andra halvlek så ökar vi trycket ytterligare och många fina kombinationer senare så kommer kvitteringen genom Simon och senare 2-1 av Arben helt rättvist. Vinninga får en hörna i typ 85 min och kvitterar till 2-2. Klart över kortlinjen enlig min bedömmning. Lite surt men vad f..n det har vi glömt imorgon!! Mycket beröm till alla i laget för en bra insats! /Janne