Nä tacka vet jag Linus han är 100% i mål står aldrig och dräller utan på tå.

Kvarting

Rapportera

Rapportera

• 16 jun 2010 Pep

Härligt att se att Kvarting har rycket kvar. Såg mycket intressant ut! Beröm till Janne som hade många S i rockärmen!! Grattis b-team till segern!
    Ses imorgon på träningen!

Rapportera

Rapportera

• 16 jun 2010 Frasse

Tyckte det var ett bra referat Kvarting. Man kan säga att du ställde till mycket oreda i deras försvar när du kom in. Men du glömde att PG i mål storspelade och gjorde ett par svettiga räddningar. Skönt att vända 1-4 till seger och att vi jobbar fast det gick tungt.

Å sen Sundberg, du behövde inte spela så förvånad när jag gick upp å tryckte in den å därmed vände hela matchen. Du vet hur farlig jag är när jag väl kommit upp i straffområdet.

Rapportera

Rapportera

• 16 jun 2010 Kvartin

God Morgon Cornare!
    Äntligen hände det som ni alla väntat på, jag gjorde come back i 85 minuten i B-team. Fick stå kvar en timme efter match och ta emot publikens ovationer (hörde åtminstone ett par som skrattade och hade väldigt roligt). Jag hoppas Persson och Larsson slutat skratta till Lördag och tar med mig mot Vinninga.
    En riktigt sväng match.
    Vi började programenligt Simon gjorde 1-0 . Efter det vet jag inte vad som hände Skara kontrade sönder oss och gick upp till 1-4. Vi fick ändå inte panik utan fortsatte spela flyttade upp Fidaim på vänstermitt mycket bra. Simon klämmer in ännu ett och Frazze går upp på hörna och skallar in reducering till 3-4 (vi var tvugna att be dommaren blåsa av så vi kunde hala ner Frazze).
    Vi börjar andra med att i första anfallet rulla in 4-4. Känndes otroligt bra, men det tar bara ett par minuter till så leder Skara igen 4-5. Det som känneteckar hela Corner just nu är att vi aldrig ger upp och 20 minuter senare leder vi med 7-5.
    Då ropar jag på Arben och säger till honom att han är skadad och jublet stiger viritousen är på plan sedan.......... Matchen slutar 7-6.
    Bra kämpat av hela laget 3 mål av Simon (jag hade krav på 4 så underkännt) Fisnik Dribblade ett par och smekte upp bollen i bortre krysset Snyggt (Persson ropade bra Kvarting men jag var ju inte på plan ännu då). Sedan även stora + på Elvir (fastän dålig passning till mig i 88 minuten) och duracell kaninen Arben som slet otroligt bra på mitten och Rahim som kom in och tätade i det läckande försvaret.