Sumpan, Hassel, Larsa, Frasse, Mörby, Persson, Elvir, Mellis, Mackan, Linus, Anton, Viktor, Bergmer, Dino, Nyblom

Självklart ingen träning i morgon torsdag för A/B-laget. Match på fredag hemma mot Skultorp, laget kommer imorrn.

• 4 aug 2010 Kvarting

Tjena!
    B-laget mot Ardala 3-1, som ni redan sett längre ner.
    Tycker vi inledde lite trevande men tog över mer och mer när Ardala inte orkade stå emot.
    Anton avslutar första halvlek med ett kanon mål språngskalle från vänsterkant i bortre otagbart.
    I andra halvlek tar vi sedan ledning efter en fin kombination mellan Nyblom och jag tror Dino stod för framspel. Sedan har faktiskt Ardala ett skott i insida stolpemed 5-10 minuter kvar. Som tur går den inte in och istället avlutar Dino men att finta bort målvakten och rulla in 3-1 till oss.
    Hela laget har klart godkänt med extra + till målgörarna där jag tycker Dino fungerar perfekt som spindel i nätet och fördelar bollar till övriga.
    Sundberg tyvärr underkänd igen släppte ett billigt friläge.
    Corner - Ardala 3-1 (1-1). Målgörare Anton,Nyblom,Dino.
    Tar vi nya tag nästa match Råda/Heimer på Torsdag 12/8 .

Tja på er igen..!

Blev en liten krock med träningarna den här veckan..! Så om det är någon som är sugen så kör vi på torsdag istället..! Annars så är det som vanligt igen nästa vecka, onsdag 18.30..!

Sen behövs lite folk till A lags matchen på fredag..! Hör av er till mej på 0735 449 111..!

Funderar även på om vi skall köra en fotbollsgolf-Clags-mästerskap nästa tisdag och sen tisdax på det..? Någon som är sugen smsa mej det också..!