Bra fart på träningen igår gubbs! nu jävlar kör vi hårt på torsdag så att bônnera från åsarp får bita gräs på lördag!!

Laget denna gång är: Sumpan, Fidaim, Dino, Raim,
    Bridholm, Frazze, Sargon, Visar, Elvir, Anton L, Pepe, Arben, Widell, Abel, Linus, Josef.

SAMLING 17.20 Stenporten. Sms:a eller ring Kvarting om ni inte kan vara med och spela. 0763681067. Janne/kvarting

Rapportera

Rapportera

• 17 aug 2010 Pep

Förlust 3-5 mot ett spelskickligt IFK Skövde! Skövde spelar det spelet som vi vill spela men för tillfället bättre än oss. Det är ingen skam att förlora mot ett bättre lag. Tyvärr kommer vi inte upp i nivå i första halvlek och hamnar lite onödigt i ett 1-4 underläge i halvlek. Trots detta så skapar vi ändå några bra chanser i första men har inte den riktiga skärpan i avsluten!
    I andra halvlek visar vi moral och tar fram Cornerhjärtat och gör ett stort jobb. Vi reducerar både till 2-4 och 3-4. Vi är oxå nära att kvitera. Efter detta så tryter krafterna och Skövde gör 3-5 i sista minuten!
    Vi tar med oss inställningen i andra halvlek och fokuserar på lördagens match mot Åsarp/Trädet!
    Viktigt nu att vi tar en match i taget!!

Rapportera

Rapportera

• 14 aug 2010 Hansen..!

Ett riktigt skönspel emellanåt bjöds det på idag när C-laget vann över Lif med 4-1..!! Grymt gött att se på när bollen bara flyger mellan de helsvarta dräkterna å sen in i mål..!

Nu tränar vi på som fasen på onsdag så fortsätter vi med att vinna matchvefter match..!

Duscha lugnt..!

Rapportera

Rapportera

• 13 aug 2010 Persson

Vilka menar du? Hade bara dessa i väskan! Ska bättra mig!

Rapportera

Rapportera

• 13 aug 2010 Simon S

En fråga till A.Persson.
    Varför hade du inte dina dina vanliga dojer på B-Lags matchen?

Rapportera

Rapportera

• 13 aug 2010 Bergmer aka Werner

Bjuder du på Mc Donalds larssa så åker jag med, och glöm inte dom fina skyltarna :)

Rapportera

Rapportera

• 13 aug 2010 Lasse P

Är det någon som ska med och kolla Erik Saade i Boden nästa helg? :) [:)

Rapportera

Rapportera

• 13 aug 2010 Pep

Du e för skön Kvarting!
    På måndag åker ett revanchsuget Corner till Skövde för att ta sig an IFK Skövde!
    Avresa från Stenporten kl 17!

Flöjande grabbar är välkomna:
    Sumpan, Hassel, Mörby, Nybbe, Larsa, Persson, Fidaim, Viktor, Anton, Mackan, Sargon, Frasse, Elvir, Visar, Simon, Bergmer

OBS! I och med att det har regnat så mycket gör detta att Stenporten inte är tillgänglig för träning imorgon! Ta ansvar och rör på er på egen hand innan matchen!

Rapportera

Rapportera

• 13 aug 2010 kvarting

GodMorgon Cornerkämpar!

Råda/Heimer-FC Corner 0-1.

Nästa träning:
    Sundberg Utsparkar. (tur det inte är spjut han skjuter ut publiken i fara).
    Dino, Visar skott träning ( Dino öka trycket på skottet så det når fram , Visar sänka skottet 45 grader).
    Linus löpträning (Linjeman varvade honom ett antal gånger).
    Pepp ramla ( tog imot sig med bägge händerna när han blev nerdragen i straffområdet lite gubbigt) janne har lovat att visa fallteknik.

Nä skojjade lite bara.
    Kanon match utav alla i laget(även Sundberg).
    Tror detta var B-lagets bästa match i år, vi rullade boll från försvar och ända upp i anfall hade bara ett litet tapp i första där vi slog lite långa bollar.
    Sedan trädde lille troll gubben Anton L fram vet inte om han stod eller låg vid skottet men det smet in gör fint i bortre gaveln. I andra fortsatte spelet och alla slet otroligt och hade vi varit lite kallare så hade vi nog kunnat göra ett par till vid kontringar när Råda/Heimer försökte trycka på.
    Försvaret var i stort prickfritt hela matchen med god hjälp av mittfällt. Topparna Anton och Simon oroade hela tiden motståndarna.