Förlust 7-1 mot Dalby i kväll. Vårt mål av Hagi (ett väldigt vackert sådant)

Rapportera

Rapportera

• 29 maj Bengt Månsson

Vinst 5-0 borta mot Flagg i kväll. Målen gjordes av Besnik 3 samt Daniel (Hagi) och Mathias E.

• 25 maj Bengt Månsson

Om någon noterat att resultat och därmed serietabell inte överensstämmer mellan Skånebolls och vår hemsida så beror det på att matchen Lunds BOIS-Trollenäs slutade 2-4 och inte 4-2 som det står på Skånebolls sida.

Rapportera

Rapportera

Seger med 4-2 mot Husie idag. Våra mål av Harry 2, Besnik och Eklund.
    Referat senare (ev först i morgon)

Rapportera

Rapportera

• 17 maj Albin

Stolpskottet var, åter igen, en hjulträff. Högst frustrerande.

Rapportera

Rapportera

• 16 maj Bengt Månsson

Förlust 2-3 i gårdagens hemmamatch mot Lunds BOIS. Våra mål gjordes under de första 8 minuterna av Tristan och Aman. 2-2 i paus. De avgjorde precis på slutet strax efter att vi haft ett stolpskott.
    Blir inget referat. Kan inte göra ett från min position och med min mobil.

Rapportera

Rapportera

• 11 maj Bengt Månsson

Förlust med 6-1 mot Afro SK (nytt starkt lag för den här nivån) idag. Vårt mål ett hårt mycket vackert halvdistansskott i krysset av Tristan. Ev ett kortare referat lite senare.

Rapportera

Rapportera

• 5 maj Bengt Månsson

Förlust 0-2 mot serieledarna FC Möllan idag. Två täta mål efter en dryg timmes spel.

Jag var bara där under de första 20 och sista dryga kvarten så något ordentligt referat kan det väl inte bli men något som ger lite mer info ska det väl kunna bli.

Rapportera

Rapportera

• 28 apr Bengt Månsson

Förlust 2-4 mot Makedonija i B-lagets seriepremiär idag. Två av deras mål kom på straff varav ett i 2:a min och ett på en frispark som tuschade en av våra spelare och ställde Buzz helt. Våra mål av Mirwais och Ismail Farah (debutant). Referat ev senare. Tre referat från helgen kanske överskrider min ork.