Skriv i gästboken

1000 tecken kvar

Gästbok

• för 8 dagar sedan Bengt Månsson

Efter Furulunds kross av Åkarp borta med hela 7-0 i kväll är höstens B-lagsserie avslutad. Vi kom 5:a av de 6 lagen. Vi gjorde dock en bra insats spelmässigt i varje match och också målmässigt i de flesta matcherna med två uddamålsförluster varav avgörandet i den ena kom på övertid och mot blivande seriesegrarna Dalby höll vi 0-0 tills det återstod mindre än 20 minuter.

Rapportera

Rapportera

• för 13 dagar sedan Bengt Månsson

Förlust 3-0 mot Lindeborg idag och därmed direktnerflyttning till div 6.

Rapportera

Rapportera

• för 18 dagar sedan Bengt Månsson

Liten aning överdrivet det jag skrev i stor affekt och frustration igår. Skulle vi vinna på lördag kan det ha stor betydelse för om vi klarar oss utan kval eller inte. När det gäller risken för direktnerflyttning betydde poängen däremot ingenting. Vi måste helt enkelt slå Lindeborg för att undvika detta.
    Referat lite senare.

Rapportera

Rapportera

1-1 borta mot Dalbyi kväll (hemmamatch som vi tvingats lägga borta pga avstängd plan i söndags och inget ljus på Gullvik) efter ledningsmål efter 4 min o kvittering efter 16. Massor av chanser åt båda håll. Adrian flera reflexräddningar medan de flesta av våra väldigt många skott innanför målramen var rätt lättplockade för målvakten. Däremot hade vi två i ramen i andra halvlek, en frispark i stolpen och ett rungande ribbskott av Pontus efter hörnretur med kvarten kvar. En i princip helt meningslös poäng. Nu behöver vi ändå slå Lindeborg i sista för att inte bli direktnedflyttade men kan å andra sidan gå upp ovanför båda strecken om vi skulle vinna.

• 14 sep Bengt Månsson

Det blev en av våra sällsynta mållösa matcher när vi mötte Trollenäs idag. Första halvlek kännetecknades av mycket slarv från båda lagen och dåligt bemästrande av den starka vinden.
    I andra flöt vårt spel däremot riktigt bra. och vi dominerade kraftigt. Spelet bedrevs väldigt ofta i och runt deras straffområde men några mål blev det alltså inte och efter Flaggs seger mot Husie tajtades det till rejält i bottenstriden. Vi avancerade visserligen upp ovanför strecket men har å andra sidan tre lag jagandes 1 poäng bakom och vill det sig illa kan vår usla målskillnad bli ödesdiger.

Rapportera

Rapportera

• 11 sep Bengt Månsson

Snöplig och onödig 4-3-förlust i B-lagsmatchen borta mot Åkarp i kväll.
    Mål i sista minuten av båda halvlekarna, det sista efter att vi ostört skänkt bort bollen.
    Våra mål gjordes av Harry, Shershah och Aman.