Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Åshammars IK Seniorlag Herrar

Ingen träning för mej heller... är ny tatuerad så det får bli att ta igen det nästa vecka :D
    Lycka till ihelgen och på måndag!

Rapportera

Rapportera

• 12 jun 2008 Olle M

Ingen träning för mig ikväll, ska fixa och dona med klassen såhär dan innan studenten.

Rapportera

Rapportera

• 10 jun 2008 COACH

Hej Alla! OBS OBS OBS.
    Träningen är tidigarelaggd idag med 30minuter. 18.30 till 20.00.

• 10 jun 2008 björklund

uteblir jag också på grund av foten... ont idag jag efter gårdagens match....syns på torsdag

• 10 jun 2008

ingen träning för mig idag. då jag fortfarande har problem med knä. fick en smäll igår på matchen blev värre idag

Rapportera

Rapportera

• 10 jun 2008 David

Tjena! Kommer tyvärr inte idag. Svullnaden i foten har fortfarande inte gått ner. / Mvh David

Rapportera

Rapportera

• 10 jun 2008 mats

tja! Ingen träning för mig i dag!! Och jag lär nog avstå från träning och match ett tag framåt då jag har så jävulst ont i en häl!! Det är hälsporren såm har gjort sig påmind igen

Rapportera

Rapportera

• 9 jun 2008 Lars K

Förlust med 5-2 ikväll mot Forsbacka. Vi började riktigt bra första kvarten och tog också ledningen med 1-0 genom Linkan efter fint föraarbete av Erik och Patrik. Forsbacka gör sen två snabba mål och tar över spelet helt. Vi börjar bra i andra också, har ett rykande ribbskott och bra tryck, då gör naturligtvis Forsbacka 3:an och vi sjunker ihop igen. Vi kommer tillbaka och Patrik reducerar till 2-3 på en nick. Vad händer jo Forsbacka gör 4:an direkt två minuter senare, Sen så gör dom också 5:an i sista minuten. Vi möter ett bra Forsbacka som vinner rättvist, men med lite för stora siffror, tyvärr så bjuder vi väl på ett par mål och då är det svårt att vinna.