Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Åshammars IK Seniorlag Herrar

Skriv i gästboken

Logga in för att skriva i gästboken

Gästbok

• 16 jun 2008 Lars K

Förlust med 3-2 mot Kungsgården ikväll. Det känns skitsurt eftersom vi var det klart bättre laget. Kungsgården tog ledningen på en kontring i början. Vi kvitterade på en frispark av Leffa i slutet på första, vi hade det mesta av spelet i första halvlek, i andra halvlek tog vi över helt mot det tröttkörda hemmalaget. Vi gjorde 2-1 efter en kvart i andra genom Andreas F och borde sen ha punkterat matchen med ett par mål till. Men tyvärr så kommer Kungsgårn upp och gör två mål i slutet på matchen och det kändes riktigt orättvist.
    Vi får ta med oss det positiva att det var vi som förde matchen mest hela tiden.