26/7 en lördag startar vi upp gemensam träning igen. Vi startar med en internmatch på eftermiddagen, och avslutar kvällen med en LAGFEST.

om det är folk som är sugna på att träna på tors så kan man ju säga till här så åker vi och lirar.

Rapportera

Rapportera

• 1 jul 2008 Lars K

I första halvlek hade vi tufft mot ett starkt Hedesunda, vi fick mest spela försvarsspel och precis som i A-matchen i söndags hade vi svårt att försvara oss mot deras hörnor. Dom gjorde 1-0 på hörna, vi kvitterade på ett av våra få anfall det var Nodda som styrde in ett skott av Jocke. Dom gjorde 2-1 och vi fick en enda hörna i halvleken men på den stänkte Kalle in tvåan rätt upp i taket. Dom gjorde 3-2 strax innan paus och vi kände oss riktigt nöjda med att ligga under med bara ett mål i halvtid.
    Efter 12 minuter i andra så kommer Bengan loss på högerkanten och går in i straffområdet och blir kapad, solklar straff som Jocke säkert sätter. Efter detta så kommer vi in i matchen ordentligt och spelar ut Hedesunda sista halvtimmen vi trycker på ordentligt för att sätta segermålet och har många riktigt heta chanser. (Vi höll på att få nåt i baken också när vi blev lite för offensiva).

Sett till hela matchen så får vi vara nöjda med oavgjort. Det var ju många som spelade på lite ovana platser idag, det var kanske därför det tog en halvlek innan vi kom igång ordentligt.

Nu är det matchuppehåll hela Juli, hur det blir med träningar osv återkommer Dan med, men det är ingen träning ikväll i allafall.