Rapportera

Rapportera

• 26 jun 2011 Kungälvs syn på matchen

Ny kämpainsats gav 3 nya poäng

Vi börjar bäst i 1:a och skapar flera chanser men Älvängen är farliga på sina kontringar. Vi kan ta ledningen i 2:a halvan av halvleken, det är Fanny som påpassligt kan slå in 1-0 på pass från Jossan95. Vi fortsätter att trycka på och Fanny kan även göra 2-0 på straff i slutet av halvlek då Jossan93 blivit nerdragen i straffområdet. Tycker vi har en stabil och säker ledning i halvlek.

Men i 2:a är det Älvängen som tar över spelet mer och mer och kan reducera en bit in i 2:a. Vi får mer och mer bara slå ifrån oss, vi får inte till något ordnat spel. Men vi håller tätt och i slutminuten får Älvängen en hörna och lyfter upp hela laget men vi kan lyfta bort bollen och domaren blåser för full tid. Gött

Hela laget kämpar och sliter i 90 minuter, ett plus till Julia och Fanny.

• 25 jun 2011 steffi

Har försökt att ringa rolf sen igår men kommer inte fram. Är sjuk har fått. Bihålsinflamation så kan inte vara med på matchen. Men kommer nog och kollar.