Tar ni med stadsbor i bussen som ibland bor i Hallen,är medlem i Ås IF, men har grön-vit halsduk och håller på Alsen över allt annat??

Skiv upp mitt namn Alf

Rapportera

Rapportera

• 25 aug 2010 Tåbbe

Speakern utropade mig som målskytt, men sista målet på hörnan "gav" jag till Jimmy då jag bara kände bollen med håret.
    Rätt ska va rätt! :)

Rapportera

Rapportera

• 25 aug 2010 Blåsa

Kvalet blir troligen mot Undrom, ett lag som huserar på skogen mellan Sollefteå och Ö-vik. Det blir bortamatch mot dem lördagen den 25/9 och som av en händelse så har n´Göran nu klarat busskortet, GRATTIS Göran. Så alla Alsenfans som är intresserade att följa med dit, anmäl intresse till Alf snarast. Skulle vara häftigt om vi får ihop två bussar!
    Lajf! Tror inte länstrafiken kör till Undrom på lördagar så åk med oss.

Rapportera

Rapportera

• 24 aug 2010 Jimmy Eriksson

Redigering
    Eller va det så att Per´s mål egentligen ska vara Tåbbes? Såg inte riktigt om hörnan gick direkt in eller om Tåbbe ryggade in den?

Rapportera

Rapportera

Bra match Alsen!
    Och vilken drömstart, Jon gör 1-0 redan i matchens 3:dje minut efter en härlig framspelning av Jonas Jonsson.
    Ås krigar på bra ute på plan men har inte så mycket att komma med spelmässigt, men dom ger sig inte utan orkar springa och jaga på mittplan och störa en del i Alsens speluppbyggnad, men vad hjälper det när Anders Wilsson gör 2-0 i 27:e minuten och Jon 3-0 i 44:e minuten.
    I andra halvlek så fortsätter Alsen att trumma på och spela ett väldigt säkert och behärskat spel där Ås mest får jaga eller titta på.
    Per Persson får sen göra 4-0 och i matchminuter efter gör Jon sitt hattrick.
    Sen är det Jimmy som får dänga in 6-0 i 76:e minuten.
    Sista 10 minuterna så jagar Ås verkligen en reducering men får åka hem utan att ha gjort mål på bleckåsvallen.
    Matchens lirare utsågs till Jonas Jonsson, som gång på gång visade prov på härlig känsla i högerfoten.

Rapportera

Rapportera

• 24 aug 2010 Björn

Elakingar (inte såna som jag) kan ju tro att du ba dom håll igen vi 6-0!!
    Gonatt!

Rapportera

Rapportera

Hocke lag kan det bli i kvalet? Hur sire ut?

Rapportera

Rapportera

• 24 aug 2010 naffe

Hmmmm..... Ganska bra på å tiip je!
    Men de e fell för att je tror på mett lag å vejt vå dom kan!!!
    Men har ju alldeles glömt å hälse dom senaste nyförvärven välkommen i föreningen.
    Nygamle Jojje Norrman å nygamle Oskar Hernerud har ju skreve på för oss.
    Å nygamle Björn Hagström har börje träna igen!! Å den störste talangen i Perssonklanen, dvs nAlexander säjs ha setts på träningsplanen!! Fan vejt om han inte redan är bäst av dom alla!!!!
    Såg att Brunflo tappe poäng i kväll, så nu kan vi nog börja snegla mot kvalet till trean så smått.
    Isåfall spelar Alsen hemma den 22 sept å borta den 25 sept. Heja ALSEN!!

Rapportera

Rapportera

• 24 aug 2010 Björn Runsten

Grattis! Affe stänkte in en 5-poängare igen! jag borde ändrat mitt 5-0 tips när jag såg Ås-spelare ladda upp på Sibylla! Klart att det skulle bli 6-0.....