1000 tecken kvar

Gästbok

• 1 sep 2018 Stig Gustavsson

Wings leder efter 1a perioden mot Karlskrona hk med 1-0 skott 14-6 till wings.
    Matchen började trevande från bägge lagen med en hel del felpass. Wings tog sedan tag i spelet mer o mer. Dom leder oxå välförtjänt, borde varit ngt mål till. Khk har kontrat bra och haft 2 frilägen men skjutit utanför. Wings har haft bra tryck i anfallszon emellan åt. En klockren i stolpen. Efter 14 min gjorde Wings 1-0 mkt välförtjänt.
    2 bra målvakter hittills. Tyvärr fick khk ett matchstraff med 1 min kvar av perioden så nu startar Wings med 5-4 spel i 4 minuter till i andra perioden. Nu hoppas vi att tempot trycks upp en aning snart dax för period 2

• 1 sep 2018 Ulrika Malm

Vi är på plats idag, har skapat en sluten tillfällig Facebookgrupp som heter Wings 04 turne där jag tänkte testa att sända live.

• 31 aug 2018 Ulrika Malm

Ja, bra fråga @andreas, funderade över samma, vore kul att kunna följa hur det går under matcherna :)

Rapportera

Rapportera

• 31 aug 2018 Maria von der Heide

Någon som är på plats i småland och kan hålla oss uppdaterade här?

Rapportera

Rapportera

• 23 aug 2018 Susanne Granström

Hej! Är det någon som behöver fler ostar? Tänkte ta hem några till, många har sålt slut och behöver extra. Hör av er i så fall så jag vet hur många jag kan ta. Susanne

Rapportera

Rapportera

• 2 mar 2018 Steen Christensen

Hej.
    Någon som kan täcka upp för mig i seket imorgon på Enköping matchen? Vi är borta under sportlovet.