1000 tecken kvar

Gästbok

• 23 maj 2011 Emil

Det ska stå
    "Vill passa på att ge en eloge till domaren och linjedomarna som gör en fruktansvärt bra match" där nere...

Och oj. Såg inte att pelle redan lagt upp plussen :

Rapportera

Rapportera

Pelle skulle lägga upp matchens plus här idag, så de kommer nog senare :

Rapportera

Rapportera

Målfest på Åvallen när Vilshult tog emot Mörrum.

Vilshult börjar med bollen, och redan tidigt i matchen märks det att spelare är lite osäkra med att rulla bollen på det ojämna underlaget, och istället börjar vi med att tjonga bollarna upp i banan, men det gav resultat! Redan efter 8 minuter når Daniel Jarno med en långboll som han sen bara behöver nicka in bredvid målvakten. Vilshult försöker börja rulla men tjongadet fortsätter och i 24 minuten var det återigen dags för Danne att assistera till ett mål, denna gången till Viktor som enkelt sprang ifrån Mörrums backar. 2-0. Det ska sägas att Mörrum inte har mycket att komma med i första halvlek då Vilshult ganska enkelt avvärjde anfallsförsök på anfallsförsök och tack vare Andreas och Plado på mitten, samt Rasmus framför mig, gjorde att de fick ytterst små ytor att rulla bollen på. Bara 9 minuter efter 2-0 var det dags för trean också, denna gången utav Andreas, assisterad av Burre. Ny börjar självförtroendet sakta växa fram och bollen börjar rullas. Det görs effektivt, men fortfarande inte riktigt så effektivt som vi kanske skulle vilja. Ytterligare 9 minuter senare får Vilshult straff, på vilken Danne går upp och hänger in 4.an. Alltså 3 poäng från Målvakten i första halvlek! Bara strax där på fick även Billy göra mål på assist från Simon.

Första halvlek slut, 5-0

I andra har vi dragit ner ordentligt på tjongandet och utnyttjar istället ytterbackarna och yttermittfältare och tar oss runt på kanterna, men även bollar in i mitten. Allt stämmer för en stund i Vilshults spel. Mörrum tar sig in lite mer i matchen dock på grund av att spelare är alldeles för avslappnade. Reduceringen till 5-1 kom i 80 minuten från Mörrums nummer 6, Johan Karlsson, efter en otrolig uppvisning av klanteri av oss i backlinjen. Men bara tre minuter senare kliver Billy fram och avgör matchen åt oss. 6-1, på assist från Tobbe.

Matchen slut, 6-1

Rapportera

Rapportera

• 23 maj 2011 POP

Här kommer dom som jag vill ge ett extra plus till efter matchen mot Mörrum.

+++ Vill jag ge till Danne som ställde sig i målet och gjorde sin röst hörd och styrde upp och peppade alla spelarna. 2 assist och ett straffmål gjorde ju inte saken sämre.

++ får Andreas för sin inställning och jobb på mittfältet.

+ ger jag till Emil för framförallt sin första halvlek där han som sista man styrde övriga backlinjen så dom låg rätt hela tiden.

Alla ska ha beröm för första halvlek för vi spelar i stora delar som vi tränat på sista veckan. Andra halvlek blir ju lite som den blir för alla vill komma upp i banan men det är svårare att jobba hem tack vare att vi leder med 5-0 efter första 45 min.

6-1billy ass tobbe

emil går du in på blekinge ff hemsida och klicka på matchen så få du upp alla målskyttar och vilken minut målen gjordes ! :)