Kan inte träna på tisdag eftersom jag ska till köpenhamn och lyssna på hårrdrokk... Jag kan spela på onsdagen ifall jag behövs, men det kommer ju slinka ner en och annan tuborg grön på tisdagen :-)

Kommer tyvärr inte ihåg någonting från fredagens möte med Sbg Utd, så kan inte skriva ett referat om den :

Rapportera

Rapportera

Derbydrabbning mellan Bonebreakers & Löken, en match många nog har längtat efter.

Första halvlek börjar som vanligt lite trevande med mycket boll på mitten, inget etablerat passningsspel från något lag, samt en hel del långbollar. I 14e minuten tar Vilshult dock ledningen efter ett riktigt kanonskott från Jarno, på pass från Stigge. Ett riktigt vackert mål! Självförtroendet ökar, vi blir mer säkra och börjar plocka ner bollen på marken och rullar runt den. I 20e minuten är Stigge i farten igen, på ett inlägg från höger träffar han Simons huvud och 2-0 är ett faktum! Undertecknad byter ut sig själv i ungefär samma veva, Tobbe kommer in och genast blir allt mycket lugnare. Dennis B gör en fantastisk halvlek! Vilshult tar över näst intill fullständigt sista kvarten av första, förutom ett par hörnor från Union. I 44e får Billy en fin pass från Skiddi, men halkar på bollen, slår ut den till Tobbe som söker sig inåt i banan tills han siktat klart, och bara placerar in den, snyggt!

3-0 i halvlek

Andra halvlek är mestadels kamp hela tiden om bollen. Union har inte gett upp bara för att de ligger under med 3! Vi står emot bra dock, de får ett par hörnor även i denna halvlek men inte mycket mer än så. Det dröjde ända till 70e minuten innan Union lyckades kriga in en reducering. Ett fint mål dessutom av Robin Holm. Jimmie, som har varit helt strålande matchen igenom som mittback, kommer in i 87e minuten som forward efter löfte om mål. Vad gör han? Jo... Mål. 4-1, framspelad av Simon. Den gamle kan än! Och det var ett riktigt läckert mål dessutom!

+++ Dennis B - För sin dominans på mittfältet. Gjorde det väldigt lätt för sina medspelare, och väldigt svårt för sina motståndare!

++ Rasse - Sjukt grym! backlinjens dominant. Kan inte säga mer än: Perfekt match!

+ Jimmie - Bröt alla bollar, var kylig och använde markalternativen istället för luften. Enorm rutin. Och såklart, ett mål i slutet!