Och Sammy ta inte åt dig, kom och träna nu istället så hinner du med han nästa match :)

Jo då robban du gick bara på kropp du bara ville ha ner honom. hahahahaha :)

Rapportera

Rapportera

• 2 maj 2010 robban

till "åskådare".. rött kort efter överfall då han lämnade bollen och endast gick på kropp,??herregud såg du ens matchen? jag rör knappt honom,,

Rapportera

Rapportera

• 2 maj 2010 Emil

Här är mitt mobilnummer förresten: 0767695890

Rapportera

Rapportera

Vilshults IF drar längsta strået i en ganska jämn derby-drabbning i Reservlagsserien mot rivalerna Gränum.

Vilshult har ganska svårt att ta sig in i matchtempot de första 10 minuterna och Gränum har några halvchanser. Men Vilshult äter sig sakta in i matchen och tar över mer och mer. Båda lagen har lite halvchanser men Vilshult är det mer stabila laget som slår bättre passningar, kämpar och krigar i alla lägen och är mer skärpta i varje närkamp. Lite innan halvtid får motståndarnas Vänsterback på en rejäl rökare som troligen gått rakt i krysset om inte för Joels stålmannen-räddning. Ställning i Halvtid 0-0.
    Vilshult börjar andra halvlek ungefär som man slutade första, med mycket bollinnehav och betydligt bättre passningar än motståndarlaget.
    Plötsligt smäller det och Vilshult har 1-0 efter en tilltrasslad situation där Jonte tillslut är sist på bollen. Cirka 2 minuter senare får Jonathan på en riktig rökare som Hytten är helt chanslös på, och 2-0 är ett faktum. Vid 3-0 målet kommer ett inlägg från höger och Kenn är först på bollen vid första stolpen. Men det är inte slut ännu. Vi var rätt säkra på att Jonte redan gjort matchens snyggaste mål, Men ack så fel man kan ha. Efter en situation som jag inte riktigt uppfattar kommer bollen ur Gränums straffområde och först på bollen är Andreas Nyh som med ett tillslag skickar bollen i en bana raka vägen in i klykan och återigen är Hytten fullkomligt chanslös. Gränums får en reducering efter slarv i Vilshults försvar som annars varit nästintill felfritt matchen igenom med Daniel som anförare. Gränum får ny energi och Vilshult får problem, men försöker hela tiden hitta enkla lösningar och spela sig ur varje situation. Simon slår en långboll i ungefär 75 minuten som Dennis Bergdahl hinner först på och Hytten som känner att han behöver rusa för att vinna bollen missar hela läderkulan och klipper istället Dennis och Frilägesutvisningen var ett faktum. Efter det är matchen ganska tafatt och chansfattig. Gränum - Vilshult 1-4