Skriv i gästboken

1000 tecken kvar

Gästbok

• 3 mar 2008 Oskar

starkt att tappa 8-4 till 8-10 ... 3 mål i ändan inom 1,36 min i 3e ... Mogges kritiska period är uppenbarligen inom 1a minuten av varje period.. Skippa att ta med honom till omklrumet ! låt någon stå kvar och skjuta på honom!

• 3 mar 2008 martin

Mogge är borta dom sista matcherna, då får vi se vår nya superkeeper i målet.

Dom borde öppna plånböckerna för att ge mig milersättning , minsta dom kan göra, snålwerner vaxholm....

Rapportera

Rapportera

Innebär det att vi ska spara mogge med? hörde rykten om att Vaxholm skulle öppna plånboken och ge sig ut på transfermarknaden )

Rapportera

Rapportera

• 3 mar 2008 Robban

Börjar se ljuset i tunneln, tror vi kommer hem Tis el Ons. Kommer alltså inte ikväll på träningen men hoppas verkligen på Ons. Sen är en pinne bättre än ingen, nu spelar vi för att göra flest mål i serien, så spar vi försvars träningen till nästa år :) .

Rapportera

Rapportera

haha, nej men alla gjorde vi markeringsmissar så är det....
    offensiven var det dock inga problem med... en detta var ju ingen nyhet att det skulle se ut såhär....