Varför inget referat från matchen mot Borlunda?

varför har inte puckarna kommit in från borlunda matchen?

Rapportera

Rapportera

• 27 jun 2009 Mikael

Trots att det är en svidande förlust och att 6-1 känns i överkant så har vi ändå mött det bästa laget hittills i år.
    Detta är taget från Bosnas hemsida. De har tillochmed kopierat var slogan :)

Efter en vecka utan match så ställdes Bosna FF mot 3:e placerade Snogeröd!
    En vacker sommar kväll där Bosna bjöd på show, i alla fall i andra halvleken.

Bosna FF kom till matchen utan några viktiga spelare med det hindrade inte oss från att krossa motståndet med 6-1. Detta visar hur bra trupp Bosna FF har.

Matchen började i högt tempo från båda sidorna men Bosna FF hade de bästa chanserna. Arbens djupledsbollar ställde Snogeröds försvar flera gånger men vi kunde inte hitta nätet. Istället tar Snogeröd ledningen efter en dröm träff som letar sig upp i krysset.

Efter några minuter gör dock Bosna FF 1-1 genom Deni som gör en jättematch idag. Efter 45 min står det 1-1 och spelarna är irriterade pga alla missade chanser.

I andra halvlek gör Ziki och Velid taktisk triumf. De gör 2 byten och ändrar lite i spelarpositonerna. Detta leder till att Bosna gör 2 mål på 10 min. och därefter spelar ut Snogeröd totalt.
    Matchen slutar 6-1 till Bosna FF och vi kan konstatera att vi spelat den bästa matchen hittils i serien! Nu kan vi gå på semester med ett leende på läpparna. :)

Bosna FF tackar Snogeröd för en trevlig match och önskar de lycka till i fortsättningen.