Bra jobb utav alla, bra spelat för att aldrig har spelat ihop inomhus. Som jim sa, STORT plus till alex-målis.
    Vi ses på måndag gubba

Rapportera

Rapportera

• 11 jan 2009 Jim

En match åkte vi på en rejäl omgång, det var mot östra ljungby i första matchen med 3-0, trots att vi höll tillbaka dem i 8 minuter. Vi spelade inget vidare och dem var riktigt bra. vidare i turneringen gick det bättre och bättre med en 0-0 match mot färingtofta (som vi skulle ha vunnit), sedan vinst mot ljungbyhed med 3-0 där Poffe, jag och björn gjorde vars ett mål. I nästa match mötte vi Vedby/rönne där vi var det bättre laget och där vi skulle ha vunnit, men tyvärr slog dem in 1-0 i slutet av matchen och det blev också slutresultatet. I vår sista match mot klippan tog vi ledningen med 1-0 av kenth, det syntes att klippan var det bättre laget men vi gjorde ändå riktigt bra ifrån oss. Några minuter senare slog dem in både 1-1 och 2-1. I slut sekunderna hade jag ett friläge som jag skulle fått satt och då hade vi kommit trea i gruppspelet. Istället så kom vi 5a och fick möta Ljungbyhed i matchen om 5e och 6e pris. Matchen var vår, men vi lyckades inte trycka in den och matchen slutade 0-0. Dem 2 första övertids minuterna lyckades inget lag heller få in den, det var inte förrän i slutet på den andra efter att jag missat ännu ett kanon läge som ljungbyheds målvakt gjorde en tavla och gav mig bollen i ett läge som jag bara inte kunde missa och vi vann matchen med 1-0. Mycket bra gjort av oss med tanke på att dem flesta av lagen varit med i någon sorts inomhus cup och kunnat spela ihop sig bättre. Ett enormt + till Alex i målet som (enligt mig) var cupens utan tvekan bästa målvakt, riktigt bra.