Hela laget gör en kanoninsats med extra plus till Ted som slet som ett djur där framme, och Gedda som visade oanade talanger som västerback!

Rapportera

Rapportera

• 16 mar 2009 Tränaren

Hallå Boys!
    Ville bara kommentera lite kring matchen i lördags. Jag tycker vi gör en grym insats med tanke på att vi blir tvungna att byta 5 man ur en tänkt startelva. Jag måste säg att Ni som kom in i laget p.g.a. återbud verkligen tog chansen att visa att Ni vill vara med och kriga om en plats. Undrar hur det skulle sett ut om träningsdosen hade varit det dubbla? Första kvarten är vi inte på banan och vi får ett mål i röven ganska snabbt. Det plus Alex goa snack får oss att vakna till och inse att det inte är omöjligt Resten av halvleken tycker jag vi har ett klart grepp om och efter 25 minuter slår poffe en läcker djupledspass som Ted iskallt tåpajar förbi en utrusande målvakt. Kliniskt! Ett mål som en tränare älskar att se. Ett misstag i försvaret gör att dom får gå till halvtidsvila med ledning. Av det kan vi lära oss att trots ett spelövertag får man aldrig släppa fokus och aldrig frångå principen att välja enkla alternativ. Andra halvlek börjar vi som vi slutade första med ett gott spelövertag. En utvisning hjälper oss att sätta extra tryck och det dröjer en kvart innan en ny go djupledspass (eller var det en rensning) den här gången signerad Mattias "duracell" Dahl hittar fram till mackan som sliter sig loss från bevakningen och lika enkelt som första målet drämmer dit 2-2. Distinkta enkla avslut resulterar i mål. Ta det med Er i kommande matcher. Allt behöver inte vara 280-kilometers skott i krysset. Man måste tycka att det är så roligt att göra mål att det inte spelar någon roll hur dom ser ut! Sista 10 minuterna känns lite darriga men vi lyckas mer än rättvist att hålla 2-2.
    Hoppas att Ni som fick komma in i startelvan fick blodad tand och på allvar sätter press på dom andra. Ni har verkligen chansen!