Bra jobbat i söndags :-)

Rapportera

Rapportera

• 18 okt 2010 Mats Härd

Skönt referat Simon, ska se om vi har en plats över för dig på GP redaktionen. Bra skrivet av dig med Hertz.

Rapportera

Rapportera

• 18 okt 2010 Niva

Simon gillar ditt referat , ska genast ringa aftonbladet .

fortsättning:

I början av andra halvlek så äter ÖHK ikapp sig bit för bit och marginalen är som minst ett mål, men vi lyckas reda upp det tillslut efter att ÖHK tröttnar på slutet vilket gör att de tar en del onödiga utvisningar där de emellanåt spelar riktigt fult. Detta drabbade framförallt Alden som efter ett att ha fått ett slag i ansiktet blev argare än matadoren i Tjuren Ferdinand. Övriga saker som bör uppmärksammas från andra halvlek är Nisses ruggiga slängdänga som var så hård att domaren bakom mål inte ens hann se att den var inne, samt A-lags debuterande Patriks patenterade ”Karate Kid-psykning” vid en straff som får jätten i Önnered att skjuta utanför. Som sagt lyckades vi gå segrande ur striden tillslut och vår lilla men ack så trogna supporterskara kunde åka hem med ett leende på läpparna. Slutsiffrorna blev tillslut 38-30 där de två poängen egentligen aldrig var riktigt i fara för den numera effektiva segermaskinen Hisingen/Backa.

/ S.B

Rapportera

Rapportera

• 18 okt 2010 Simorn Bank

Från Sportbladet:

Efter två raka segrar och en förkrossande seger mot Rya kom hajarna iklädda nya snygga overaller och pumpade med självförtroende till ÖHK hallen för att möta de rutinerade rävarna i ÖHK Göteborg. Efter en uppvärmning med extremt goa bollar (kanske något för klubben att köpa in?) var det dags för avkast. Matchinledningen var mycket jämn och lagen turades om att göra mål framåt. För vår del inledde Danne bra med några snabba mål samtidigt som Dennis fick göra sitt första mål i A-laget och blev glad som ett barn på julafton som precis fått sin första Power Ranger. Det tog ett tag innan han förstod vad som hade hänt men han fick tillslut tillbaka fattningen och kunde springa hem med ett stort pepsodentleende till försvaret och av bara farten hann han göra ett par till. För ÖHKs del så gjorde de mål på en del aviga skott och mycket luriga gubbafinter som inte synts till sedan OS i Moskva 1980. Just en sådan fint gick vår storstjärna Aldenvik på så hårt att han hoppar iväg direkt till ÖHKs cafeteria för att köpa en hel special med extra mycket Boston gurka, för att sedan skynda sig tillbaka och ta ett eget avslut efter 0.43 sekunder i nästa anfall. Att han hann med allt detta under denna korta period måste ändå anses vara mycket imponerande. Efter ungefär en kvart i första så gör vi ett ryck där vi spelar bra bakåt efter att ha gått över till ett 5-1-försvar där Wester gör ett mycket bra jobb som indian, vilket i sin tur gör att vi kan göra ett par enkla mål. Under denna period hinner även vår målvakt för dagen, Victor fira sin födelsedag med ett fint mål som seglar in i en fin båge bakom Önnereds totalt ställda målvakt. Grattis Victor! (Extra roligt med tanke på att vår andra målvakt Pierre tydligen tycker det är roligare att kolla på stora triangulära byggnader i sanden än att spela match). Matchen flyter på och tillslut kan vi gå till ledning i halvtid med 18-14.
    I början av andra halvlek så äter ÖHK ikapp sig bit för bit och marginalen är som mi

Rapportera

Rapportera

• 18 okt 2010 Erik H

Så gubbs. Nu finns referat från ÖHK matchen ute med. Enjoy...