Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Viskadalen IBK Seniorlag Herrar

Skriv i gästboken

1000 tecken kvar

Gästbok

• 26 feb 2013 Onsalas ref.

Nu var det dags att mäta krafterna mot serieledande Viskadalen och matchen startade i ett ursinnigt tempo. Vi ville mest och virvlade runt deras mål som bålgetingar, vilket gjorde att vi tog ledningen med 1-0 och även 2-1. Viskadalen replikerade 2 gånger med snabba framspelningar som överrumplade vårt försvar. De spelade väldigt fysiskt och småfult samtidigt som de hela tiden protesterade mot i stort sett varje avblåsning mot dem. Men de var effektivare och gick av till periodpaus med ledning 2-3. I andra perioden fortsatte vi att trumma på, men hade svårt att få in bollen bakom deras täta målvakt. Viskadalen slog mest lyror upp mot deras forwards som utnyttjade sin fysik och vände bort våra backar flera gånger.