Pissträning! Dålig inställning och skärpa. Om man nu tar sig till träningen kan man väl lika gärna bruka allvar och ge järnet.

Förstår att man kan bli lite less ibland, men alla samtidigt? Inte lätt för Hjalle att hålla i träningen när det mest är flams.

På onsdag är det träningen innan match så då är förhoppningsvis allvaret tillbaka.

Hoppas ingen tar illa upp, vi var lika loja allihop. Behövde bara böla av mig lite.

Tjörnarp - a place not to call home. (För man hade ingen mobiltäckning)

Rapportera

Rapportera

• 13 maj 2007 Hubbe

Tack för den Ljunglöf, man får passa på när man får spela. Ingen f-n som vet när ja får spela match igen :( . Bara hoppas d inte blir allt för hårt straff, skulle gissa på 2-4 veckor. Syns imorgon boys, träna får ja!!!!

Rapportera

Rapportera

• 13 maj 2007 En annan taktiker

Tycker att Dennis är för bra för att springa och punktmarkera. Tyvärr har ju Hubbe plockat bort sig själv. Spelar Fatos i anfallet är det ju bara att låta Ponna, Happy, Robban eller Ljunglöf markera honom.

Rapportera

Rapportera

• 13 maj 2007 Kristian

Bra jobbat B-laget. Alltid bra att göra mycket mål. Kul att Hubbe kan göra mål när han spelar...

Joel! Hur var Tjörnarp som by? Levde den upp till de högt ställda förväntningarna?

Rapportera

Rapportera

• 13 maj 2007 Taktikern

Låt Dennis "ha" honom så är det slut sen.

Rapportera

Rapportera

• 13 maj 2007 Roger

Fatos är duktig när han kommer rättvänd, skjuter bra med bägge fötter. En man i ryggen och skav lite så e han väck

Rapportera

Rapportera

• 13 maj 2007 Hjalle

Fatos Gashi leder skytteligan överlägset på 8 mål. Gäller att ha koll på honom (Fredag)

Rapportera

Rapportera

Resultatet får betraktas som rättvist. Visserligen hade Önneköp det överlägset största bollinnehavet, men så värst många heta målchanser skapades inte av hemmalaget denna afton. Venestad försvarade sig bra och skapade fler klara målchanser än Önneköp.

Matchen började annars lysande med röda ögon sett. Magnus ”Kogaren” Nilsson fick ett friläge efter mindre än en minuts spel och endast en utrusande målvakt hindrade ”Kogaren” från att näta.

Efter åtta minuters spel fick Venestad en hörna. Danne boxar ut bollen men dessvärre går den rakt till en Venestadsspelare som ostört från 20-25 meters håll drar till direkt och bollen sitter snyggt intill Dannes högra stolpe. 0-1

Målet fungerade som en bra väckarklocka för Önneköp. Spelmässigt tar vi nu över och bollen får bara Venestad låna sporadiskt kommande halvtimme. Trots det svårspelade underlaget (hade regnat en del under dagen) så lirar ÖIF bra fotboll såväl längs marken som i luften.

Andra halvlek inleds likadant som första. ÖIF maler på och i minut 50 ger det också resultat. En hands inne i Venestads straffområde och domaren tvekar inte. Straff

ÖIF fortsätter sitt fina spel men de riktigt vassa chanserna uteblir som sagt. Oftast blir det distansskott eller inlägg som blir en meter för långa. De vassaste målchanserna skapar gästerna från norr. Vi minns bäst ett friläge i minut 80 där bollen lobbas över Danne i målet men dessbättre också strax utanför stolpen. En frispark från gästerna i matchens sista minut träffar stolpen klockrent och där hade vi marginalerna med oss. Mycket närmre ett mål kan man inte komma.

Sammanfattningsvis så var detta en bra division 7-match. Intensiteten var bra och spelmässigt gjorde båda lagen en bra match. Visserligen hade vi mycket boll, men då ska man inte glömma att Venestad trots allt lirade med en man mindre i 65 minuter.