Skriv i gästboken

1000 tecken kvar

Gästbok

• 19 maj 2007 Hjalle

Hallå Boys!! Bra jobbat i andra halvlek mot Sönnarslöv, detta måste vi ta med oss till Gualöv på Fredag. Jo då Joel.., visst har jag vaknat till, men inte i min lägenhet... Tog en runda till (skoskav) och där vaknade jag..

• 19 maj 2007 uffe på topp

Hallå grabbar håller med Happy ej nöjd med min 1:a halvlek jag bemästrar nog de flesta platser på planen men har lite svårt för att spela stötande.I 2:a halvlek kom man in i matchen så den är jag rätt nöjd med.Skönt att se vilka kvaliteter Mattias har när han e på de humöret.Ärligt talat så har ju Dan ett tufft jobb att plocka ut en 11:a till matcherna,här finns många bra spelare på varje plats så jag skulle inte vilja byta med han.Nu laddar vi till supermatchen i eftermiddag Man U mot Chelsea kl 16.Ha det gott alla goa VIFare

• 19 maj 2007 Kristian

Tack Happy! De orden värmer när man sitter här i sjukstugan.

Grabben har nästan 39 graders feber och själv har jag åkt på en grym förkylning.

Vi får inte hänga upp oss på förlusten. Glöm inte att vi ska möta de en gång i höst också :)

Rapportera

Rapportera

• 19 maj 2007 Ö:a Sönnarslövs hemsida

Venestad IF kom till Sönnarslövs IP för att spela om serieledningen. Men hemmalaget var under första halvlek det klart bästa laget och tog också lediningen i 4:e minuten genom Fatos på ett långskott, som målvakten kanske borde tagit. 2-0 kom direkt på hörna som Fatos slog via en Venestads spelare, det var dock några stycken i laget som tyckte att de var närmst bollen och Venestads otursgubbe, bl Johan. I 20:e minuten reducerade VIF genom Hagman på ett välplacerat skott till höger om SIF kipern. Minuten efter hade Strömberg ett friläge som målvakten räddade och i 30:e hade Billy ett avslut som VIF målvakten räddade. Men i 33:e minuten fick Sebbe drömträff och gjorde 3-1 som stod sig halvleken ut. I andra halvlek skapade VIF betydligt mer även om SIF hade en del avslut som räddades av Starnäs. I 20:e minuten sköt VIF ett långskott som Matte tippade till hörna men i 22:a fick han kapitulera för ett långskott till 3-2. I 85:e minuten bytte Fatos ut sig själv för att ge plats åt Ahla, som varit på plan 4:a minuter då han avgjorde matchen, efter passning från Rydberg gjorde han bort 2 man och sköt otagbart bollen i målvaktens högra kryss. Idag var det laget som gällde därmed ingen nämn och ingen glömd.
    GRATTIS till serieledning alla SIF:are.

Rapportera

Rapportera

• 19 maj 2007 Sune

Till Dan.

Jag kan inte vara med imorron,har fortfarande ont i ryggen,ses kanske nästa vecka.

Rapportera

Rapportera

• 19 maj 2007 Roger

Där finns fler backar som kan vara med och slåss om platserna när dom är hela Happy :) inget att hänga läpp för killar, det kommer fler matcher :)

Rapportera

Rapportera

• 19 maj 2007 HAPPY

Förlåt, men det finns 2 spelare som behövs i backlinjen för att det ska fungera Ljunglöv o Dennis. Inget ont menat, men Uffe ska vara på topp. Han o Robban gjorde en riktgt bra match idag, men om vi inte vaknar i tid så händer detta. Men..anfallet jobbade bra idag, men ni måste gå på avslut mer än ni gjorde idag. Plus..om du läser det här Fatos, så är DU den bäste spelare jag mött hittills.