Skriv i gästboken

1000 tecken kvar

Gästbok

• 14 maj 2012 Grevie forever

Fråga Bengt i banken! Han ser allt... Bra gjort att se hörnan från 70 meter. Många stod närmre men ingen annan såg att den var ute...

• 13 maj 2012 Grevie GIK - VIF B 4-3

Förlust med 4-3 efter underläge med 2-1 i pausvila. Vi hade precis 11 man och de kämpade alla mycket bra, med lite mer skärpa i avsluten så hade vi stått som segrare i denna match. I andra halvlek så rullade vi ut dem riktigt bra, kvitteringen kom med bud på mycket mer men tyvärr så slarvar vi när det återstår 12 min o de sätter 3-2 och sedan kommer 4-2 på ånyo en kontring o där var matchen körd även om vi lyckas reducera o skapa 2 bra läge till de sista 3 minuterna. Extra plus till Öberg i målet och Johan på mitten. Tackar oxo Sebbe o Martin som först lirade 90 min juniorlagsmatch och sedan 90 min i B-laget, bra kämpat! Målskyttar var Habib 2 och Jordö.
    //gas

Rapportera

Rapportera

• 12 maj 2012 Harry Bosch

Tom Russell + Ryssjackan + stenad i Hyllinge + lång dags färd mot norr. Högt ställda förhoppningar och än högre ställda krav!
    Efter att ha utverkat permission så kan man bara vara inställd på All Time High i Oklahoma.

Rapportera

Rapportera

• 10 maj 2012 Henrysson

Match b-lag söndag mot Grevie. Samling Vejby 15.45 eller Grevieparken 16.00!

Sameh, Alex Jansson, Robban, Habib, Olaua, Ola, Öberg

Ganska många kommer få vara beredda på att dubblera då j-laget har match samma dag!

Rapportera

Rapportera

Match på lördag kl 15 i Rössjöholm. Samling kl 13.15 i Vejby eller 13.30 på Statoil i Ängelholm!
    Smegan, Wulff, Jordö, Lundberg, Jesper, Axel, Haris, Johan, Fredrik D, Egzon, Gurra, Riax, Jens, Ola, Simon

Rapportera

Rapportera

• 9 maj 2012 Henrysson

Träningen nästa vecka är flyttad till Måndag och onsdag samma tid, kl 19!

Rapportera

Rapportera

• 7 maj 2012 Gurra

Ta inte målet ifrån mig! Skulle mina fula mål räknas bort blir det inte många kvar!