Som jag berättade på träningen igår är det lite strul med b-laget på söndag då j och oldboys spelar samtidigt så ALLA ska vara beredda på att det kan bli till att dubblera!

Rapportera

Rapportera

• 2 sep 2012 info del 2

...gör sitt andra mål för dagen efter en snygg framspelning av Pontus. Sen gör Vejby 1-2 i den 34 minuten efter en frispark från kanten där en Vejby spelare trycker in bollen i mål. I den 38 minuten gör Andre en bra räddning på en nick nära mål. Så i halvtid leder man med 2-1 rättvist. Andra halvlek tar Vejby över mer och mer och jag tror att man hade minst 10-15 hörnor, och bjärnums första hörna i andra halvlek kom i den 82 minuten. Man tappade bollen i fel lägen för många gånger , för att det ska vara en godkänd halvlek, det är ju viktigt att kunna spela på en ledning och då måste man våga rulla bollen och behålla den inom laget. I den 78 minuten kommer Skarp och Martin 2 mot 1 och där måste man göra mål, och då hade man haft 3 poäng. Istället så kvitterar Vejby på sista sparken, riktigt tråkigt när man var så nära segern. Riktigt tråkigt tyckte nog Buffi och Martin också det var, för efter slutsignalen får dom ett var sitt gult kort efter man förmodligen sagt något olämpligt

Rapportera

Rapportera

• 2 sep 2012 info

Att läsa från Bjärnums hemsida:

Vejby stod för motståndet under söndagseftermiddagen. Ett tufft lag att möta, inte bara för dom ligger femma i tabellen utan dom spelar en tuff närkampsfotboll. Denna gången saknades emil i backlinjen och då fick Adde gå ner och spela högerback, och det gjorde han riktigt bra. Också mittbacksparet Niklas och Olof tillsammans med Andre i mål gjorde en riktigt bra match. Matchen kunde inte börjat bättre för hemmalaget, utan redan i den 2:a minuten skarvar Marcus in Martins fina hörna. I den 12 minuten är man beredd att notera 2-0 då Martin inte får till det efter Buffis fina framspelning. Vejby sticker upp mer och mer, och i den 20 minuten hade nr.11 ett fräsande skott tätt över ribban. I den 25 minuten måste Jimmy lämna in på grund av sin axelskada. Jeppe kommer då in på kanten och Marcus tar klivet ner på centralt mittfält. Sen i den 29 minuten får Buffi varning och den ska visa sig senare att den inte var bra. 2-0 kommer i den 30:e minuten, där Marcus