Gästbok

• 4 maj 2011 Ulrik Klasson

Gammal är äldst...

Fif - Vif 3-3 (1-1)

Ibland får man betrakta ett oavgjort resultat som en halv seger, och igår var det en halv seger. I 65 minuter har vi ett dåligt passningsspel, svag inställning och vi hamnar i underläge med 3-1. Sista kvarten av matchen sattsar vi allt framåt och gör många byten. Jonny kommer in och gör 3-2 vilket tänder laget och vi trycker på för en kvittering. Tyvärr missar vi under hela matchen väldigt många bra lägen, detta beror på att vi inte är "heta" nog i avgörande lägen och här har de unga mycket att lära av Jonny. I matchens sista minut där vi fyllt på med massor av folk framåt nickar Jonny i stolpen men inte nog med det han tar sin egen retur och rullar in 3-3. Några ljusglimtar fanns dock. Peter spelar riktigt bra under 90 minuter, Liridon visar spelintelligens när han tar en snabb frispark till Martin som gör mål, Markus kämpar alltid hela matcherna men bäst på planen var Oscar Kylmä. taggar vi till helgens och nästa veckas matcher/ Coach