Rapportera

Rapportera

• 6 apr 2009 Referat från Tillberga

Vindhemspojkarna-Tillberga 0-4 (0-2)
    Tillberga gjorde sin bästa match för säsongen när man i Uppsala slog tillbaka Vindhemspojkarna med 4-0 efter 2-0 i halvtid.
    Det var framförallt spelet i första halvlek som såg mycket stabilt ut med ett bra passningsspel och en säker defensiv.
    Tillberga tog också rättvist ledningen i mitten av halvleken genom David Curtolo som från nära håll slog in en målvaktsretur. David Winberg såg till att Tillberga gick till halvtidsvila med 2-0 genom en mycket fin placerad nick.
    I andra halvlek startade VP bäst och hade ett skott i målramen, men efter det var det bortalaget som tog över igen och säsongsdebuterande Per Hjerpe kunde genom ett starkt arbete i "boxen" bryta igenom och göra 3-0, sen utökade David Winberg med sitt andra mål för dagen till 4-0.
    Totalt sett en bra laginsats, men ett extra plus till Markus Dejeby i sin defensiva mittfältsroll och Mikael Andersson med sitt säkra målvaktsspel