Skriv i gästboken

1000 tecken kvar

Gästbok

• 23 aug 2009 jonatan

ledsen för missen på matchen idag. känns jobbigt mot er som kämpat hela säsongen för att gå upp...

Rapportera

Rapportera

• 21 aug 2009 Till Anna

För det första så uppdaterad som du är så antar jag att du är en spelare från Alunda som anväder ett alias. Det enda jag tänker svara på så länge du inte anväder ditt riktiga namn,är att på laguppställningen framgår inte om domaren tänker göra en skrivelse det gör han i samband med att han skickar in matchrapporten. som sagt vill du fortsätta denna diskution skriv ditt riktiga namn.Annars lycka till i fortsättningen.

• 20 aug 2009 Hasse

Äntligen fick vi till det igen och då kom även den 7:e segern för säsongen, men det satt långt inne denna dag. Första halvleken präglades av mycket kamp, löpning och mindre bra passningsspel från vår sida och VP tilläts ha en del boll men utan att skapa särskillt mycket, dom lyckas dock vaska fram ett friläge som Jonte till viss del räddar och brommsar upp bollen men den rullar ändå vidare mot det tomma målet, men då dycker Tomas J spelar bort resolut. I slutet av halvleken slarvar vi lite och en för lös hemåtpassning blir till ett friläge som VP utnyttjar och 0-1 kändes både orättvist och helt onödigt i det läget.

Vi pratar igenom vad vi ska förändra och hur vi ska formera laget efter paus och detta ger direkt reultat. VP spelarna hänger inte med i varken passningsspelet eller i löpningarna och dagens bäste spelare Erik "Smara" Johansson får enorma yttor att röra sig på och han utmanar VPs backlinje gång på gång och vaskar fram fina målchanser för oss blåvita. När sedan Smara blir överkörd i straffområdet har domaren inget annat val en att blåsa straff och Robin Karlsson kliver fram och sätter den hur säkert som helst och reduceringen är ett faktum. Nu handlar det bara om tid tid innan ledningsmålet ska komma då Alunda fullständigt spelar ut VP och efter en tilltrasslad sitution i VPs straffområde dyker gubben i lådan Johan Erixon upp och trycker dit 2-1 målet. Hur rättvist som helst. Vi blir nu lite passiva och VP kommer tillbaka lite igen men skapar inte direkt något som kan störa varken våran backlinje eller målvakt nämnvärt!

Sammanfattningsvis kan man väl säga att det var oerhört skönt med en ny 3 poängare och jag tycker vi visar idag, framförallt i andra halvlek att vi är det klart bättre laget och är på väg åt rätt håll igen!

Jag undrar om vi var på samma match i första har vi ett rent friläge 2 bollar som dom hinner rädda innan mållinjen. Och straffen var billig.