coach kanske

Rapportera

Rapportera

• 20 aug 2007 Jeppsson

Vad sören! blev det inget referat från förra b-lags matchen, när Viby dräparen var hemma på besök. det ser ju bra ut i procent i alla fall
    Ha det nu så bra och lycka till i höst

Rapportera

Rapportera

• 18 aug 2007 Hämtat från Venestads hemsida

Stafn Hjelm tränaren i Vittskövle gjode det enkelt för mig.
    Hade tänkt skriva ett matchreferat om matchen mot Vittskövle,men läste Stefan Hjelms ( tränare Vittskövle ) inlägg på deras sida. Han uppfattade matchen precis som jag gjorde, så tack Stefan ( jag kopierade bara ditt inägg )

Stefan skrev Följande...

Det blev en tung förlust i toppmatchen mot Venestad på bortaplan med 4-2.

Första halvtimmen spelar vi nästan den bästa fotboll vi gjort i år. Vi skapar massor av chanser och Harry somnar nästan nere i målet. Tobbe gör 1-0 efter att ha vänt bort sin back. Coach gör senare 2-0 på ett skott. Utöver detta skapar vi massor med chanser. Coach har en nick över och en nick i ribban plus ett par frilägen. Jimmy har friläge, ja listan kan göras lång. Kanske gick det för lätt i början? Venestad gör en ändring och sätter in sin ettrigaste spelare på innermittfältet. Från att ha dominerat mittfältet börjar nu Venestad vinna mycket boll. De reducerar tyvärr till 2-1 med några minuter kvar av första halvlek. Det blir mer chanser åt båda håll i slutet av första.

Vi sa i halvlek att vi skulle komma tätare på dem igen. Vad händer? Det första som händer i andra halvlek är att Venestad kvitterar till 2-2. Nu börjar även den maskdrabbade planen likna Bossens päreåkrar och jag kan säga att det gynnade inte oss. Venestad kämpade som djur i andra halvlek och vi fick inget grepp om dem. De gör 3-2 och i slutet även 4-2 medan vi knappt har en målchans i andra.

Lite oroväckande att vi tapppar så mycket, men som jag skrev kanske det gick för lätt i början. Samtidigt var Venestad svåra att möta med en otrolig kämparglöd. De kommer inte förlora många matcher på hemmaplan i höst. Vi får ta nya tag mot Kamp på onsdag.

Till sist: Detta Venestad som fått dispens att spela alla matcher hemma på hösten för att de skulle göra vid sina omklädningsrum i våras. Hur mycket hade de gjort av detta? Inget. Detta innebar ombyte i en barack med plats för max 10 personer, vilket inneb

Rapportera

Rapportera

• 18 aug 2007 # 17

Då finns bilderna från Venestad matchen uppladdade på hemsidan. Då dem tar mycket plats har vi ändrat lite och för att kunna se bilderna går ni bara in på webbalbum istället för på bilder så jkan ni se dem där istället. Trevlig helg på er alla!!