1000 tecken kvar

Gästbok

• 26 sep 2006 Kanu

Rätt inställning broder! Nu gäller det att behålla kärnan i laget och utveckla den. Det finns en stomme med unga spelare som inte funnits på väldigt länge. Det beror på en bra ungdomsverksamhet och en god överslussning mellan den och seniorverksamheten. Det är det som jag tror Ås t.o.m. kan bli bättre än de stora grannklubbarna på.
    Satsa på ett b-lag där det finns plats för killar från ungdomsverksamheten att spela en match då och då. B-laget ska vara en inkörsport till seniorspel i tidig ålder (15-16-17), i seniorspel får våra grabbar en större tuffhet än de lika gamla killarna i andra klubbar som bara spelar pojkfotboll. På så sätt får vi ett försprång redan tidigt.
    När de sedan börjar spela enbart med seniorerna är de mer redo och slipper vara "rädda om benen" de första månaderna.
    Överslussning har ni blivit bra på och det är en viktig del i byggandet av ett framtida stabilt div5 lag i Ås.

Rapportera

Rapportera

• 25 sep 2006 Barkis

Kom igen nu grabbar. Deppa inte ihop, det är väl inte så farligt det här. Tänk vad kul det kommer vara att utklassa alla lag nästa år

Rapportera

Rapportera

• 23 sep 2006 Lazze

Hoppas alla är riktigt jävla laddade nu! Har drömt om matchen hela natten och är otroligt laddad, kom igen nu gubbar nu skickar vi Liljan o Bosna te sexan!!

Rapportera

Rapportera

• 22 sep 2006 ROBERT H

Det skall bli härligt att läsa VN på måndag,när ni har klarat kontraktet.

• 16 sep 2006 Fizz

Blev lite trassel med referatet så jag skriver det här.Sista matchen för säsongen mot Bor.
    Laguppställning:
    Patte i mål backlinje från höger Limpan,Fizz,Bissen och Jöjje.
    Mittfält Kniven,Hägg,Grisa-Fidde och Illern.På topp Malle och Kanu notera att vi inte hade några avbytare.Trots att vi vägde några ton mer och inte så vältränade går vi mot alla odds och vinner med 2-1.Efter mål av Kanu och Malle så leder vi med 2-0 i halvlek.Andra halvlek blir en enda lång försvarsinsats.Vi kan inte hålla emot utan Bor reducera till 2-1 när det är 20 minuter kvar.Det blir inte lätta senare när Illern klagar på domarens glasögon och får rött kort.Men med kämpaglöd och en storspelande Patte i mål så tar vi med oss alla 3 pinnar från Rastavallen.Jag vill tacka för en mycket väl genomförd höst med 2 förluster och sedan 6 avslutande vinster.Jag önskar min efterträdare all lycka och välgång.Jag lovar du kommer att glädjas och skratta med dessa trevliga pojkar runt dig

• 13 sep 2006 Taien

Ja det är klart Tuppen fick ju också 4 +, Niclas också så du är nog värd dom. Träning imorrn. Härligt försvarsspel i Man U...

Rapportera

Rapportera

• 13 sep 2006 Fortfarande Lazze

Vaddå generös Taien? Tyckte jag förtjänade 4 plus efter dom exemplariska 5 minuterna!

Rapportera

Rapportera

• 13 sep 2006 PER

Fasen gött å höra att det går bra för er,,, ni kan ju faktiskt klättra nån placering till... Kör hårt, jag håller på er!