Dalslänningen: "Det var mycket dålig fotboll av båda lagen. Tösse som är division 6-lag är väl förlåtna, men nog kan man begära mera av Bäckefors som ska spela i division 5"
    "Tösse hade en strålande chans med sköt över på Lilla Bräckes mycket fina gräsmatta" (Nåja, så jävla fin var den inte...)

Rapportera

Rapportera

• 4 apr 2012 TIF

Vilken match var han som skrev det referatet på? Tösse hade väl 5-6 kanonchanser att göra mål ? Och 2-0 var ett självmål .

Rapportera

Rapportera

• 4 apr 2012 Referat

Från BIFs hemsida:

BIF avancerade till nästa omgång i Dm efter seger över Tösse på borta plan med 2-0. Matchen spelades på gräsplan i Ånimskog på ett helt ok underlag. BIF lade fokus på försvarsspelet denna matchen efter några sämre insatser senaste tiden. Första halvleken var relativt chansfattig från bägge lagen, Tösse skapade en farlig chans mot slutet av första när de kom runt på deras högerkant och slog ett inlägg som avslutades högt över. BIF hade ett par bra lägen men avsluten höll låg klass. Martin hade ett läge där han sköt högt över och Pontus fick ett friläge som han avslutade lamt med vänster foten. 2a halvlek kändes det som vi tog över en aning och fick kontroll på mitten vilket gav lite längre anfall stundtals. 1-0 kom i 12e min. Sangby fångar upp boll efter hörna, släpper ut till Martin som lyfter fram en boll centralt som Blomberg skarvnickar till Blomsten som löpt in från kanten och avslutar säkert i bortre. Efter målet har vi matchens sämsta period och nästan inte en passning går rätt och Tösse kan flytta upp laget utan att direkt skapa några farligheter. I 26e min får vi äntligen rätt på några passningar och Gzim släpper en boll i djupet som Pontus vinner i duell med en försvarare och han prickskjuter Blomsten på benet vid första stolpen och bollen letar sig in till 2-0. Detta blev matchavgörande och Tösse skapar bara en farlig chans som kommer i sista minuten men Viktor kommer bra ut och gör en fin reflexräddning. Målsättningen inför matchen var att avancera och försöka hålla nollan och båda nåddes. Det var inget skönspel men vi träffade bättre i positionspelet denna gången vilket gav lite stabilitet. Förhoppningsvis får vi en liten kick uppåt av denna seger. Bra spelare i BIF var Mange och en positiv Martin H som spelade högerback stora delar av matchen. Nästa omgång möter vi Ellenö, återkommer med plats och tidpunkt när det spikas.