• 18 maj 2012 Tif

Glömde bort Per som också saknades idag som ger ännu mer kraft i offensiven med sin inställning och huvudspel!

Rapportera

Rapportera

Var första halvlek som förstörde allt, iallafall 2 mål som var riktigt grova misstag från Tösses sida. Tösse skapade endå väldigt mycket men avsluten var för dåliga . Sen i andra så tycker jag spelet var helt jämt. Tösse skapde inte jätte många chanser men det gjorde inte mellerud heller. Starkt att hålla 0:an sista 65-70 minuterna trots den dåliga starten på matchen, var väl första 20 typ som mellerud gjorde sina 3 mål? Sen att det fattades lite kraft framåt är ju förståeligt då två viktiga spelare i offensiven saknades , Kim och Högga. Tycker Tösse ska vara nöjda med matchen för 3-0 överlägsna var inte mellerud idag. Än är det inte över. Vik inte ner er för det här ! Det är många matcher kvar och vi har ett returmöte mot mellerud till hösten hemma på vallen och med fullt lag tror jag vi kan vinna!
    Forza TIF!

Rapportera

Rapportera

• 18 maj 2012 TP10

fan gubbar, Bra jobbat idag! 3-0 är rätt bra ändå. Synd att inte Interspöört var på målhumör för då hade han kunnat hängt två tre mål ^^
    Synd att Kim/Högga saknades. Annars tror jag vi hade fått Poäng!