Skriv i gästboken

1000 tecken kvar

Gästbok

• 28 maj 2010 Fredrik

Nu är det 26 timmar och 58 minuter kvar till kickoff mot Rådanefors. Kom igen nu !

Rapportera

Rapportera

• 28 maj 2010 Findus

Rötterna sitter i klubben sedan länge. Följer alla lag runt Åmålsområdet. Hoppas och tror på seger mot Rådane! :)

Rapportera

Rapportera

• 27 maj 2010 Fredrik

Undrande eller ska jag säga Findus? Du bor i Mellerud. Hur kommer det sig att du följer Tösse ? =)

Rapportera

Rapportera

• 27 maj 2010 Provinstidningen Dalsland

PD Tisdag 1 Juni 2010, Tösse vinner igen!
    Tösse tog på lördagen emot rådanefors hemma på vallen och vann matchen mycket rättvist. matchen slutade 5-0 till hemmalaget efter 4 mål av Fredrik Magnusson och ett av Daniel Englund

Rapportera

Rapportera

• 27 maj 2010 Mulle

Målsättningen är att göra en så bra säsong som möjligt och då vore det kul om vi kunde lyckas vinna dom närmaste 2 matcherna. För det är sådana här matcher vi måste vinna om vi vill kunna vara med och slåss om titeln bästa A-lag.

Rapportera

Rapportera

• 27 maj 2010 rober

Tänk lite bubben..
    Måste matcher är väl för att inte ligga dretsist i en av sveriges sämsta serier? :)
    använd huvudet som gud gav dig.

Rapportera

Rapportera

• 27 maj 2010 Undrande

Är de två kommande matcherna "måstematcher"?
    Är målsättningen fortfarande att vinna 6:an?

Rapportera

Rapportera

• 26 maj 2010 Mulle

Om du prata om fengersfors matchen Olika så är det sant som du säger att vi inte hade många skott på mål, men vi pressa på utav bara h*elvete där ett tag utan att få in bollen. Men oturligt nog fick Fengersfors in ett mål efter en fast situation där när vi hade tagit över matchen.

Rapportera

Rapportera

• 25 maj 2010 Olika

Tösse kanske hade lite övertag i början på andra halvlek. Men dom hade väl knappt ett skott på mål? :) Tycker mest det var ställningskrig på mitten.