Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Tollarps IF A-lag Herrar Fotboll

1000 tecken kvar

Gästbok

• 24 mar 2013 TOLLARPS TVÅ STÖRSTA FANS

IFK Hässleholm-Tollarp 3-1.Målskytt:Sebastian Siversson1 på straff.
    Förlust mot ett snabbt och spelskickligt lag,vi skapar en hel del chanser men har så förtvivlat svårt att sätta våra målchanser, men är ej direkt orolig ändå då vi ej har varit underlägsna i någon match men det går ju ut på att sätta sina chanser men vi är övertygade att det vänder och då får vi marginalerna på vår sida.

Rapportera

Rapportera

• 16 mar 2013 TOLLARPS TVÅ STÖRSTA FANS

Tomelilla-Tollarp 0-1.
    Målskytt:Jimmy Björk1.
    Det märktes att det var två lag som ville sätta sig i respekt för varandra inför serien då de möts igen, fysiskt så det bara sjöng om det men Tif vek ej ner sig utan Tomelilla fick smaka på Tollarpsstålet,Tomelilla var lite bättre spelmässigt i första halvlek men 0-0.Andra halvlek var TIFs bästa i år nu skapar vi en hel del målchanser och 0-1 kommer i 55:e min. då "Adde" S. för övrigt helt utmärkt idag han hittar Jimmy i "slottet" och en bredsida i målvaktens högra hörn, ju längre matchen lider ju mer tar vi över och Tomelillas fysiska spel ebbar ut.Blev väldigt impornerad utav Daniel Wandelins högerbacksspel knappast ett fel på hela matchen, Kim J.är klockren i mål trots en tidig skada,ja idag kände vi i TIf alla skall ha en eloge för sitt uppoffrande spel.

Rapportera

Rapportera

• 10 mar 2013 TOLLARPS TVÅ STÖRSTA FANS

Hässlehoms IF- Tollarp 2-0.
    Riktigt bra första halvlek skapade mycket chanser men inga mål, andra halvlek sämre men ändå o.k tänk om vi hade haft en sån konstgräsplan iTollarp.

Rapportera

Rapportera

• 9 mar 2013 TOLLARPS TVÅ STÖRSTA FANS

Hanaskog-Tollarp4-1.
    Målskytt:Fredrik Wernersson 1.
    Om vi överhuvettaget skall skriva något positivt om denna matchen så är det att Marcus Svensson spelade 30min efter sin långa skadefrånvaro och att "Frippe" gjorde sitt första mål i TIF tröjan eftersom vi ej vll strö mer salt i såren så lämnar vi denna match därhän och imorgon är det HässleholmIF som gäller. En fundering är om Fjälkinges i.p är Skånes blåsigaste i.p och det blir väldigt svårspelat på grund av detta.

Rapportera

Rapportera

• 2 mar 2013 TOLLARPS TVÅ STÖRSTA FANS

Nosaby-Tollarp2-0.
    15min.i första och 10min. i andra halvlek var godkända sedan var där mer att önska, man får ha i åtanke att det var TIFs första match för säsongen och som vanligt i träningsmatcher många byten, men nu är vi igånga.

Rapportera

Rapportera

125dagar sedan vi kvalade oss upp i div.3 och nu börjar äntligen träningsmatcherna vår första motståndare är seriekonkurenten Nosaby som vi möter på konstgräs i Fjälkinge, senast vi mötte Nosaby i en träningsmatch var 2007 då blev det förlust 0-2,och vi fårgå tillbaka till 2005 då vi senast var i samma serie nämligen div.4 då vann vi hemma med 2-0 och borta med 3-0 en av målskyttarna i 3-0 matchen var Johan Persson som nu är tillbaka i moderklubben.

• 21 feb 2013 Micke

När ska TIF ha årsmöte? Hittar ingen info om det här på hemsidan.

Rapportera

Rapportera

• 15 jan 2013 TOLLARPS TVÅ STÖRSTA FANS

Härligt att se Johan Persson i Tollarpströjan igen, en spelare som ej viker ett tum i närkamperna och han går rakt på mål inga krussiduller här inte, sedan att han få Fredrik Wernersson till "lekkamrat gör ju ej saken sämre, såg "Frippe" många gånger i Everöd då han spelade ihop med Mattias Thurban de öste ju in mål, vi sa då att det hade varit kanon att se honom i Tollarpströjan och nu är han här en redan stark kedja blir ännu starkare.
    Simon Lindell är ju en supertalang, har varit i KFF några år men tagit sitt förnuft till fånga och återvänt till moderklubben, skall bli intressant att följa honom.
    Daniel Wandelin Önnestad och Robert Jönsson Ö.Sönnarslöv har vi ej mycket koll på men att det är kloka spelare kan man ju förstå de har ju valt Tollarps I.F.