Dags för match mot serieledaren Höllviken som inte har tappat några poäng ännu, Tollarp kan bli första lag att ta poäng från Höllviken, visar ni upp samma spel på fredag som mot Nosaby så ska det ej vara omöjligt.

Rapportera

• 11 maj 2013 TOLLARPS TVÅ STÖRSTA FANS

Nosaby- Tollarp 1-1.
    Målskytt:Sebastian Siversson 1.
    Vi fick idag bevittna en riktigt bra div3 match där TIF hade de klaraste målchanserna och borde vunnit matcen, men även Nosaby hade sina chanser.
    TIF börjar i ett rasande tempo och i 3e min skjuter "Sebbe" in 0-1 Bengtsson chanslös i Nosabymålet,i5 resp. 6e min har vi två friläge "Frippe" och "Sebbe" men inget mål. Nosaby kommer igånga lite ju länge matchen lider, men Kim är på alerten i målet han gör en riktigt bra match i dag.
    Andra halvlek har vi en jätte chans direkt efter avspark men inget mål istället kommer 1-1 i 56e min väldigt ologiskt. 65e min kommer matchens anfall 5-6 passningar där bollen går som på räls från TIF spelarna avslutas med att Danièl N nickar i ribbans underkant. 76e min "Frippe" fri dålig vinkel och bollen räddas på mållinjen.
    Hela laget skall ha beröm ni kämpade för varandra i dag fortsätt i den stilen så kommer fler poäng.

Rapportera

Rapportera

• 10 maj 2013 TOLLARPS TVÅ STÖRSTA FANS

Årets andra derby för Tollarp då man möter Nosaby,senast vi mötes i seriesammanhang var 2005 då vann TIF bägge matcherna 2-1 hemma och 0-3 borta samma poängutdelning i morgon hade varit kanon. så på med blåstället i morgon och kriga så att alla 3 poängen hamnar i Tollarp ETT STORT LYCKA TILL I MORGON,vi som håller på er i medgång och motgång.

Rapportera

Rapportera

• 5 maj 2013 TOLLARPS TVÅ STÖRSTA FANS

Tollarp-Bromölla 0-3.
    Jämn första halvlek lite halvchanser på bägge håll, men i den 44e min. får "Storebror" Bromölla straff och nu bevisas det återigen att de etablerade lagen får de viktiga domsluten med sig 0-1 och ett stort psykologiskt övertag för IFÖ.
    Andra halvlek kan Bromölla kontrollera 0-2 i 52a min. och 0-3 i 71a min. noterbart att TIF har två klara straffsituationer med hands på Bromölla spelare men domaren ser inget och den assisterande som var så aktiv i första halvlek hade somnat in. Skall villigt erkännas att IFÖ hade planens bäste spelare i Henrik Rosvall.
    Överbetyg i TIF:Rikard Svensson sedan var det jämt över lag.
    Nästa helg nytt derby mot Nosaby.

Rapportera

Rapportera

• 5 maj 2013 Packe

Lycka till idag! Jag ska komma och skrika ordentligt på er. Rille, glöm nu inte att smörja in vaderna när solen skiner ;)

Rapportera

Rapportera

• 4 maj 2013 TOLLARPS TVÅ STÖRSTA FANS

Årets första derby för Tollarp då man möter Bromölla, ett Bromölla som ska vara med i toppstriden enligt Mats Andersson de har börjat si sådär, TIFs målsättning är att etablera sig som ett div.3 lag, vi har gjort 148 bra min. mot Klagshamn och Österlen då vi gjorde 7mål på dessa bägge lagen sedan började att kärva mot Österlen då vi släppte in 3mål på 12min. och i Trelleborg rann det iväg med 6st insläppta och endast 1mål framåt, men det skall poängteras att vi var kraftigt decimerade med startspelare i Trelleborg, man kan ju säga att vi har de spelare vi har men som vi ser det så är det knappast råd att ha 5-6 av startspelarna borta då vinner vi inga matcher i div.3.
    Imorgon ser truppen stark ut, gå nu ut och besegra "Mattes" Bromölla så att vi sedan får höra om hans alla bortförklaringar till förlusten.ETT STORT LYCKA TILL IMORGON från oss som håller på er i medgång såväl som motgång!!!!

Målskytt:Rikard L.1 Straff.
    Kollapsen i Trelleborg innan match trodde vi på en bra chans mot IFK, men med Sebastian S, Niclas A, Jimmy B skadade Marcus S sjuk Danièl N avstängd så kunde vi ej rå på IFK, de två första målen bjuder vi på rena pojklagsfotbollen, det närmsta vi kommer i första halvlek är ett skott i stolpen av Simon S,och vi skulle haft en straff när "Frippe" blir nerdragen men domaren ser inget för övrigt var han väldigt hemmavänlig.
    3-0 på straff till IFK början på andra halvlek axel mot axel situation men han pekar på straffpunkten Kim räddar men retuen i mål. vid 4-0 får TIF en straff då "Frippe" blir omkullvräkt "Rille" L stegar fram och reducerar till 4-1 sedan avslutar IFK med två mål till och det blir förnedrande 6-1 över ett blekt TIF.
    Bäst i TIF i dag:Fredrik W jobbade kopiöst. De andra vill nog helst glömma denna match. Nya tag på söndag derby mot Bromölla.

Rapportera

Rapportera

• 26 apr 2013 TOLLARPS TVÅ STÖRSTA FANS

Vad jag kan minnas så har vi endast spelat i samma div.3 serie en gång och det var 1980 vi spelade 0-0 hemma och förlorade med 0-3 borta, Trelleborgs FF vann serien och IFK Trelleborg blev 2:a Tollarp åkte tyvärr ur, men nu är det nya tider och århundrade, vi spelade ut Österlen i 60:min. leder med 3-0 men blir bekväma och plötsligt och mindre lustigt står det 3-3 10 min. senare, kan vi ta den första timmens spel med oss till Trelleborg tror vi att vi har en rejäl chans mot dem utan att för den skull veta vad Trelleborg har för kvalitèer.
    ETT STORT LYCKA TILL imorgon och förhoppningar om 3poäng hem till Tollarp!!!!