Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Tollarps IF A-lag Herrar Fotboll

Gästbok

• 5 okt 2013 TOLLARPS TVÅ STÖRSTA FANS

Tollarp- Klagshamn 5-0.
    målskyttar:Sebastian S. 3 -Fredrik W. 1- Martin P. 1.
    Anspänningen var påtaglig och nerver utanpå men i 23e min. rivs "Rille" L. ner med straff som följd och fram stegar "Sebbe" S. och sätter den i målvaktens högra hörn han bytte sida idag den gode "Sebbe" 1-0 resultatet stod sig halvleken ut.
    Drömstart i andra i den 49e min. får "Frippe" in 2-0, ett klungspel då först "Sebbe" skjutit, och nu rullade det på 3-0 i 63e min "Sebbe" S. igen tråcklar sig igenom, och sitt 3e mål för dagen 4-0 en kanon i nättaket gör "Sebbe" i 79e min. och avslutningsmålskytt blir en junior Martin P. som petar in 5-0 i 90e min.
    Expertisen hade räknat ut oss men vi reste oss på 9.5 och tog 3 raka segrar på slutet, OERHÖRT STARKT GRABBAR!!!!!
    VI ÄR STOLTA ÖVER ER SPELARE OCH LEDARE!!!!!!!!!

• 4 okt 2013 TOLLARPS TVÅ STÖRSTA FANS

1.890 minuter är spelade i årets serie och nu återstår det 90min. man har varit arg - besviken- ledsen- glad- och euforisk lycklig under dessa minuter.
    Nu gäller det att knyta ihop säcken mot Klagshamn och ta de 3poängen som gör att vi förmodligen stannar kvar i Div.3 utan kvalspel.
    Med samma inställning energi och vilja som ni haft mot IFK Trelleborg och Österlen så skall det gå vägen.
    ETT STORT LYCKA TILL GRABBAR OCH GE OSS DIV.3 FOTBOLL ÄVEN 2014!!!!!!!

Rapportera

Rapportera

• 3 okt 2013 Wernersson sr

Missar tyvärr matchen på lördag men.....ett stort lycka till !!
    Lika fokuserade på matchen som senast så vinner ni och klarar er kvar utan kval = BRAGD.

• 28 sep 2013 Jakob Löfstrand

Bra jobbat grabbar, se nu till att vinna nästa match också!!

Fint att höra!!

Bättre utgångsläge blir det inte. Glöm nu all underskattning hemma till nästa helg så stannar ni kvar utan kval.

Rapportera

Rapportera

• 28 sep 2013 TOLLARPS TVÅ STÖRSTA FANS

Österlen- Tollarp 0-1.
    Målskytt: Daniel Wandelin 1.
    Vi drog det längsta strået i Rörum och nu har vi det väl förspänt inför sista matchen mot Klagshamn som överraskande vann mot Svedala.Man såg på uppvärmningen hur fokuserade TIF spelarna var och när väl matchen kom igång så sprintade vår duracellkanin Daniel W. redan i 4e min. förbi Österlen försvaret och sköt men tyvärr i stolpen. Spelet böljade fram och tillbaka men 0-0 i halvtid.
    TIF satte press på Österlen i början på andra halvlek och så i matchens 50e min. kom vårt segermål, "Sebbe" S tråcklar sig förbi slår in bollen i området Johan P har ögon i nacken släpper bollen och där kommer Wandelin och skickar upp bollen i nättaket 0-1. Simon S. har ett kanonläge i 78e min, går igenom Österlen försvaret fri med keepern men han missar den sista touchen.
    BÄST I TIF: LAGET EN FANTASTISK INSTÄLLNING IDAG IGEN!!!!!!!!