Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Tollarps IF A-lag Herrar Fotboll

1000 tecken kvar

Gästbok

• 15 jun 2014 TOLLARPS TVÅ STÖRSTA FANS

Tollarp-Bromölla (0-1) 0-6 slut.
    Vi gör en hyfsad första halvlek och har lika många läge som Bromölla att göra mål men självförtroendet är som bortblåst, i 34e min gör Bromölla 0-1.som det står i halvtid.
    Straff till Bromölla i 54e min. 0-2 och nu viker vi ner oss totalt Bromölla gör 5-0 imellan 54e o 76e min. Game set o match och förnedring är total,man önskar att säsongen var slut man kämpar ju ej ens för klubbmärket har aldrig varit med om en sån viljelös inställning och detta tar hårt på även oss supportrar.

Rapportera

Rapportera

• 9 jun 2014 Summering B-lags TIF-åhus HBK

Skön vinst i dag gubbar 2-1 Det såg väldigt bra ut redan från start! Roligt att se att Adrian Strömberg är tillbaks i Tollarp! Vi gör jobbet första halvlek men det är lite slarvigt och lamt. Tyvärr får vi inget mål första halvlek och 0-0 i paus. Andra halvlek visar vi riktigt bra vilja och visar att vi kan spela boll men oturligt nog får vi 0-1 i baken och vi får kämpa in 1-1 målet som Cholle (Oskar Mårtensson) gör en väldigt snygg mottagning och ett snyggt skott i bortre. Nu spelar vi väldigt bra och vi forsar framåt för ett 2-1 mål som vi får av en dålig frispark som turligt kommer förbi åhus försvar och letar sig fram till Viktor Henningsson som snyggt placerar in bollen mellan målvaktens ben. (felträff möjligt? men snyggt )
    Riktigt bra kämpar insats av ett Tollarp som ville verkligen vinna och som tur gav vår vilja resultat.

Rapportera

Rapportera

• 9 jun 2014 Johan Lindhe

Svar till ....: Då jag bör ses som 2emålvakt i nuläget så vill jag bara dementera uppgifterna om att jag inte skulle vilja stå i B-laget! Jag spelar fotboll för matchernas skull och oavsett om vi förlorar eller vinner så vill jag alltid spela! Att jag inte spelade senast beror på att tränarna valde att hellre ha två målvakter på träningen!

Tollarp är och har alltid varit en klubb där unga talanger har fått chansen att utvecklas och även lyckats! Som målvakt kommer det komma stunder då du blir mentalt pressad och det är då viktigt att kunna omvända det negativa till något positivt!

Målskytt: Jimmy Björk 1.
    0-1 i 18e min. Sterner hinner ej med passning snett inåt bakåt och mål. och eländet fortsätter när Sterner blir frilägesutvisad i 30e min. väldigt tveksam utvisning, vi fick därmed spela med en man mindre i 60 min.Jens F. har två bra läge i första dels en nick och ett skott i stolpens utsida detta hände innan utvisningen.
    Jimmy B blev utsatt för samma grej som Sterner blev utvisad för i början på andra men domaren friar.Annars var Jimmy pigg och hade bra möjlighet i47e min men keepern fantomräddar .
    0-2 i 68e min, prickskjutning i krysset, missförstånd i Saxemara försvaret och Björk petar in 1-2 i 73e min. ridån ner i79e min. 1-3 Wandelin har sista möjligheten men fri med målvakten lyckas han ej trycka in den. Vi måste nog erkänna nu att vi ej räcker till, 9raka förluster i rad har vi aldrig varit med om och det känns som ett förlorat år. 5mål framåt och 31 bakåt så här långt det är svårt att snacka bort.

Rapportera

Rapportera

Ett bekymmer samt läge minst sagt, fortfarande ingen seger efter 8 omg. tendensen i matcherna har varit att vi släppt in tidiga mål i båda halvlekarna och fått jobba i uppförsbacke, nu gäller det att vända den tråkiga trenden och komma i föraresätet och göra det viktiga första målet.
    En seger idag och det ser lite bättre ut, på kvalplats idag ligger Älmhult med 9 poäng, det är väl dit man får titta i dagsläget.
    Så gå nu ut idag och ge oss supportrar och er själva en seger idag.
    ETT STORT LYCKA TILL IDAG från oss som håller på er i med och motgång !!!!!