Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Tollarps IF A-lag Herrar Fotboll

Gästbok

• 20 sep 2021 PerSvensson57

Tänkte nyansera diskussionen angående veckans elva.
    Elvan tas mycket riktigt ut av kristianstadsbladet men då de omöjligt kan närvara på de drygt 50 matcher som spelas är de beroende av att ledare och supportrar opartiskt skickar in förslag när någon i deras lag gjort en exceptionell insats
    Roade mej med att gå igenom de 12 elvor som hittills tagits ut näst flest nomineringar har vanneberga mittenlag i div 4 med 14 st därefter följer åhus hbk topplag i div 5 med 12 inget annat lag har över 10 nomineringar. Tollarp har 20 nomineringar vilket kan kännas i överkant för ett div 6 lag.
    Sen kan man fundera över vad oskar m , Jimmie o , enis b , Ludvig u , Jimmy b , Emil m , Jakob a m fl tycker om att dagens lag är så mycket bättre än det för 2 år sedan

Rapportera

Rapportera

• 20 sep 2021 Dan Ohlsson

Veckans Elva KB
    Denna vecka har jag skickat in 2st kandidater till Veckans Elva, kandidat nr1 Evrard Beda som gjorde skillnad när han kom in i halvlek med sin snabbhet och finurliga spelstil, han fixar 1st straff och gör 1st mål bland mycket annat.
    Kandidat nr2 vår mittback Lucas Malmberg Sankilampi som hade en hel del att bestyra men gör det med bravur som vanligt.

Rapportera

Rapportera

• 19 sep 2021 Dan Ohlsson

3KUNGAR ger jag Evrard Beda som kom in i andra och ställde till med oreda med en gång med sin snabbhet ,kryddat med 1st mål och en fixad straff.
    2KUNGAR till Lucas Malmberg Sankilampi hade en hel del att bestyra där bak och han gör det med bravur som vanligt, tyvärr en varning av en petig domare som gör att han är avstängd mot Ovesholm.
    1KUNG till SamuelJ för hans andra halvlek med straffmål och delikat framspelning till ledningsmålet.
    1KUNG till Isac W försöker alltid att hitta på grejor och på rätt ställe vid lednings målet.

Rapportera

Rapportera

Tollarp IF- Svenköp IF 3-0 (0-0)
    Vi hade ej ett avslut på mål i första några inlägg och hörnor var allt,en chans blev det och det var SIF som hade läget när en feltajmad Ufuk fick se en boll gå över sig men den orkade ej fram till målet.
    Byte av spelare i andra och det gav resultat omgående när Samuel J kommer runr på sin kant slår en skruvad yttersida in området och Isac W forcerar in ledningmålet med en bredsida i den 48emin 1-0,Evrard B som kom in i andra rycker ifrån sin bevakare i straffområdet och blir fälld i den 65emin och straff till TIF som Samuel J dunkar in med kraft i keeperns vänstra hörn, en vacker straff, Evrard B punkterar tillställningen när han rycker ifrån i straff området och placerar in 3-0 i 87emin tror det var Fredrik P som stod för passningen,så efter mycket om och men så blev det 3st nya poäng och vi är fortfarande obesegrade i serien,värre är att både LucasM.S och Berat G är avstängda nästa match mot Ovesholm efter gula kort idag, kan visa sig ödestigit.

Rapportera

Rapportera

• 18 sep 2021 Per-Eric Lindahl

"Veckans elva" tas ut av Kristianstadsbladet. Tollarp har aldrig haft mer än två ordinarie spelare samtidigt per vecka. Tollarp har nästan ett helt nytt lag jämfört med de två senaste säsongerna. Hade TIF haft dessa spelare för två säsonger sen hade föreningen säkert spelat högre upp i seriesystemet.
    OM DET ÄR NÅGON SOM VILL SKRIVA I GÄSTBOKEN VILL VI ATT DET ÄR UNDERTECKNAT MED ETT RIKTIGT NAMN. TACK.

Rapportera

Rapportera

• 14 sep 2021 Svenmojäng

Bara TRE tollarpsspelare i veckans elva.
    Trodde hela laget skulle nomineras !!
    Brukar ju alltid vara tollarpsspelare i överflöd i veckans elva
    Konstigt att bara spela i div 6 med så många bra spelare.

Rapportera

Rapportera

• 14 sep 2021 Dan Ohlsson

STORT GRATTIS till Berat Gjyrvici och Kadri Buccoli som kom med som ordinarie i Veckans Elva KB, också ett GRATTIS till Isac Widerström som kom med som ersättare alla hade jag med på min KUNGAlista.

Rapportera

Rapportera

• 13 sep 2021 Dan Ohlsson

B-LAGS MATCH
    Tollarp IF-Viby IF 11-3 (3-2)
    VIF chockstartar 0-2 på de första 10min,Samuel J reduc på straff 1-2,och 2-2 gör också Samuel J skott i långa hörnet,Evrard B lossar kanonen och vi har vänt 3-2 i halvlek.
    VIF kvitterar till 3-3, men Samuel J replikerar med 4-3,sen är det MånsN tur att näta på Samuels pass 5-3 och nu "dör" VIF målen rasar in, Måns N frispelar Samuel j och 6-3,Berat hittar Evrard som lägger in 7-3,Danny H får också göra mål på Måns N genomskärare 8-3,Adrian S slår en perfekt boll till Samuel J som rundar VIF keepern och lägger in bollen 9-3,Samuel J är ej klar med sitt målskytte utan han stänker in 10-3 stolpe in och därmed 6mål i kväll ,och så avslutar Samuel M.S målskyttet med ett 11-3mål på ett knockat VIBY.
    Matchens lirare Samuel Johannesson hur mycket kan den grabben springa och 6st mål på det vilken inställning så härligt att se som supporter

Rapportera

Rapportera

• 12 sep 2021 Dan Ohlsson

Veckans Elva i KB
    Denna veckan har jag vår ass.tränare Berat Gjyrvici som kandidat i Veckans Elva KB,han gör 2st frisparksmål från 20-22m och 1st spelmål och en assist och massor av fina passningar i första halvlek mot Köpinge och där grundlades segern, andra halvlek blir det ytterligare 1st assist,och fortsatt leverans av fina genomlöps bollar.

Rapportera

Rapportera

• 11 sep 2021 Dan Ohlsson

3KUNGAR går idag till Berat G som angav tonen och satte frisparkar och gjorde framspelningar så det stod härliga till Köpinge spelarna är väl fortfarande yra i mössan.
    2KUNGAR till Evrard B och Kadri B som hade en egen show.
    1KUNG till Armand I back som städade undan på ett bra sätt-och så till Samuel J som med sin energi sprider oro i motståndare försvaret-och så Isac W som gör mål och är ett ständigt hot med sina löpningar.
    Tills sist detta gjorde stor nytta på vår målskillnad som kan vara helt avgörande när vi summerar serien.