Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Tollarps IF A-lag Herrar Fotboll

Skriv i gästboken

1000 tecken kvar

Gästbok

• 3 jun 2010 adde

Jeppe får sluta supa, du lär inte ha någon kondis, och jappe, du är ju snart i skytteliga ledning bara 1 mål till :P

Rapportera

Rapportera

• 3 jun 2010 Jappe

Vafalls!
    Jag ska banne mig ha 2 mål i poängligan, mycket viktigt eftersom alla har varit i motståndarens mål :)

• 1 jun 2010 TOLLARPS TVÅ STÖRSTA FANS

Game set and match TIF-Hörby 6-0. Vilken energi ni har för tillfället, jätteberöm till hela laget, men en extra kung till Rikard Svensson på mitten.

Se nu till att ta revansch på fredag mot Kiaby efter förlusten i träningsmatchen :) :)

Rapportera

Rapportera

• 1 jun 2010 Nesse

Ska vi spela mot Fjälkinge igen. Står inför matchen mot Fjälkinge IF på förstasidan. Ska väl vara Hörby FF???

Rapportera

Rapportera

• 30 maj 2010 Packe

Ja ibland är man avstängd :/ Tack för det!!

Rapportera

Rapportera

• 29 maj 2010 TOLLARPS TVÅ STÖRSTA FANS

Svar till "Packe": Ja,jag för en del statistik.
    Att du ej minns matchen i Simrishamn 31.5 2008
    kan det bero på att du var avstängd.
    Vill annars berömma dig för ett utmärkt matchreferat Fjälkinge-Tollarp.

:) :) :) :) :) :)

Rapportera

Rapportera

• 29 maj 2010 Lindhe

Till Tollarps två största fans: haha ja den matchen kommer jag ihåg, matchen slutade 2-2 trots att vi var en man mer i ungefär en halv halvlek.. :)
    Jag ska göra mitt bästa för att bli bättre än Roland och det hjälper verkligen när ni är med o pushar på en i varje match i ur o skur! Tack ska ni ha
    / Lindhe

Rapportera

Rapportera

• 29 maj 2010 Packe

För du statistik över allt möjligt eller finns det i huvudet på dig? Den matchen kommer jag inte ihåg men jag kanske inte var med? Vi hoppas på en uppåt kurva för Lindhe! :) Åh sen till dig Ture - Än klarar vi inte hålla uppe en hel match men hoppas att det snart kommer :)