Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Tollarps IF A-lag Herrar Fotboll

Rapportera

Rapportera

• 5 apr 2011 TOLLARPS TVÅ STÖRSTA FANS

Wä-Tollarp 1-1.

Segt segt mot Wä idag, Robin Lindskog var den som hade mest energi idag, men han fick bara en halvlek. Mycket matchande tar ut sin rätt till slut. TIF gick också miste om en solklar straff då Daniél Nilsson blev brutalt nersparkad, men mannen i svart tittade åt ett annat håll. :/ :/

Rapportera

Rapportera

• 31 mar 2011 TOLLARPS TVÅ STÖRSTA FANS

Tollarp-Emmaboda 3-1, smickrande siffror för smålands laget, "Rille" Svenssons slalomkörning från mittlnjen genom hela Emmaboda försvaret och avslutning med en bredsida i mål var värt bensinpengarna, annars samma tendens som mot Bjärnum, vi skapar mycket men sätter kanske bara 30-40% utav målchanserna, förutom målen två klockrena i stolpen + fyra frilägen som bränns, Lindhe i målet gör en Gordon Banks räddning på en Emmaboda straff i andra halvlek.

• 26 mar 2011 TOLLARPS TVÅ STÖRSTA FANS

Så var TIF tillbaka i vinnarehålet igen, man manövererade ut Bjärnum med ett snabbt passningsspel och segersiffrona kunde sprungit i höjden om man satt alla sina chanser, vill påstå att de första 70 min. var det bästa vi sett i år.

En stark backlinje där "Packe" briljerade med en brasilansk klackspark när Bjärnum var på väg igenom och ett mittfält och kedja som kompletterade varandra utmärkt.

Ett intressant nyförvärv ser Daníel Nilsson ut att bli, där är mycket boll i den killen.

Vi brukar vara försiktiga i våra uttalande om ev. serieseger, men så här bra har det ej sett ut på många år, topp tre skall vi definitvt bli. :) :)