Grattis till vinsten i derbyt. Seriens bästa lag, iaf för tillfället. Se till att hålla formen så spelar ni tveklöst i fyran nästa säsong :)

Tråkigt att Tollarps IF inte kan fortsätta att livesända. Synd att SV FF ska sätta käppar i hjulet för det. Men, men... Tack för den sändningen som ni sände. Den var bra!

Rapportera

Rapportera

• 9 aug 2011 TOLLARPS TVÅ STÖRSTA FANS

VITTSKÖVLE-TOLLARP 1-3.

Första halvlek hör ej till de bättre i år mycket spel fram och tillbaka i de bakre regionerna, i slutet på halvleken slår "Tojje" en fin genomskärare han hade många såna i dag, till "Rille" Svensson som placerar in bollen nere i målvaktens vänstra hörn.

Andra halvlek blir helt annorlunda med ett aggresivare TIF som skapar mål chans i parti o minut och efter ett mönster anfall så gör "Adde" 2-0, lite nerv i matchen blir det efter en reducering utav VIF, men sedan drar Erik Lindberg ner rullgardinen för VIF genom att göra 3-1 stolpe in på frispark.

Bäst i TIF denna afton Jesper Löfstrand inte ett steg fel, "Rille" Svensson på mitten är formidabel,och framår Adde Strömberg undra tro hur många meter han springer på en match, det är många.

:) :)

Rapportera

Rapportera

• 9 aug 2011 Packe

På fredag kommenteras matchen av Robin "Pommes" Nilsson och Jonas "Kajjan" Kajsson :)