Rapportera

• 25 aug 2011 TOLLARPS TVÅ STÖRSTA FANS

LUNNARP-TOLLARP 1-2.

En sexpoängs match i toppen där TIF drog det längsta strået, fullt rättvist dessutom.

När "Tojje" vaknar till liv i andra halvlek så stod Lunnarps spelarna stilla, 1-1 målet som han gör föregås av 3-4 precisa passningar innan han fri med målvakten rullar in lädret i mål, och sedan är han direkt upphov till segermålet, då han med okuvlig vilja går förbi ytterbacken och serverar bollen på silverfat till Erik Lindberg som tittar upp och placerar in 2-1 till TIF. HÄRLIGT!!!!!!

Bäst i TIF denna afton "Rille" Larsson inget duttande här inte. Erik Lindberg med sina position förflyttningar och "Tojjes" andra halvlek då han visar vad han går för. :) :)