Namn: Vera - trener Nit-Hak jenter 93 62.16.149.*

--------------------------------------------------------------------------------

Takk for en spennende og god kamp i Partille Cup.

Datum: Måndagen den 6 juli 2009, 16:54:38
    Namn: Hanna 81.191.191.*
    Nummer: 146

Hei jenter 93 !
    vil bare si takk for en spennede finale, dere er et utrolig bra lag med hygelige jenter. håper vi får flere matcher mot hverandre! lykke til videre!
    Hanna høyrebakspiller på nit-hak!

Rapportera

Rapportera

• 6 jul 2009 Maria Casslind

Hej
    Mycket bra skrivet Dennis. Båd tjejer och ledare är fantastiska. Nu ser jag fram emot Åhus.
    Kanske ska man hänga med till Partille nästa år??

Kram till Er alla

Rapportera

Rapportera

Detta skrevs på Partillecups hemsida efter finalen:

Nit/Hak HK gör matchens första mål och tar ledningen direkt men släpper en svensk straff 3 minuter in i matchen. Norskorna hade problem med Spåvägens snabba anfall och hängde inte med i löpningen hem, vilket resulterade i ett splittrat försvarsspel. Stundvis såg första halvlek mer ut som löpning med boll än klassisk teknisk handboll. Många kontringar och skott på mål. En straff avslutar första halvlek och ger Spårvägen ledningen med 9-7. Med bara fem minuter kvar av matchen höll Spårvägen fortfarande hårt i sin tvåmålsledning, 15-14. Plötsligt gjorde Nit/Hak ett ryckoch reducerade till 15-15, siffror som fick hela Lisebergshallen att börja tänka ”sudden death”. När slutsignalen ljöd stod det fortfarande 15-15. Jubel, skrik och en galen atmosfär. Uppkast, Nit/Hak fick bollen, mål! I den mest spännande finalen, med två imponerande lag, gick guldet till Nit/Hak från Norge.

Rapportera

Rapportera

• 6 jul 2009 Christian

Micke japp träningen är 1000-1130 gubbängen, enligt program dvs intervaller.

C2, funkar för mig :)
    H1, De blir nog svårt att få fram bilder från grotesk och äckel tävlingen.. hmm...

Rapportera

Rapportera

• 6 jul 2009 Micke W

Underbart sammanfattat Dennis! Talar för Håkan och mig... Tack till alla tjejer & Dig Dennis för att vi fick Ert förtroende att vara med i hetluften! Såklart surt med finalförlust men som alla Ni tjejer i båda lagen krigat på med sina utmaningar så överglänser det allt guld i världen.

Christian - träning imorgon eller?

Rapportera

Rapportera

• 6 jul 2009 Niklas F-96

Hatten av för världens bästa handbollstjejer!

:) :) :) :)

Rapportera

Rapportera

Ni som har lite kul bilder från Partille, maila mig dem innan torsdag. Så skall vi se om vi kan få ihop något kul bildspel. Både bilder från förläggningen, fritid och matcher. Gärna även från grotesk och äckel tävlingen.... :)