Ingen träning för mig idag...har väldigt ont i halsen och handleden är ännu inte bättre :(

Rapportera

Rapportera

• 27 sep 2010 Tomas P

Hej Anna!
    Du räddade 13 bollar på 18 skott i spel (72%). Den sjätte bollen slank in vid ett straffkast och straffkasten räknas i en egen kolumn, och där blev det 0/1 (0%).

Kram Tomas

Rapportera

Rapportera

• 27 sep 2010 Amanda Ferm

hej kommer inte kunna träna på 10 dagar för jag äter pencillen för halsfluss. :( försöker komma ner så fort jag blir bättre!

Rapportera

Rapportera

• 27 sep 2010 Pia

I vänsterspalten på laget.se sidan finns nu Rapp. match som talar om hur man nu rapporterar matcher. Hoppas att detta kan hjälpa till när vi har hemmamatcher.

Rapportera

Tack för infon Tomas, men bara en liten fundering, jag släppte inte 6 mål, hur kan det då bli att jag tog 13/18 skott? :)

Lite mer matchfakta:
    Arbrå började bäst och ledde med 1-3 i 5:e minuten, och hade i 10:e minuten ledning med 3-5.

Dock vände Spåret på steken, kvitterade och tog en 6-5 ledning i 13:e minuten. Arbrå kvitterade till 6-6 vid tiden 14.07. Sedan gjorde inte Arbrå ett enda mer mål i halvleken då Anna Kaaling stängde igen helt. Halvtidsresultat 15-6...

Under andra halvlek höll Spåret avståndet med ca 10 bollar. Som mest var man uppe i 13 bollars ledning. Matchen slutade med 11 bollars vinst, 31-20.