Logga in för att skriva i gästboken

Gästbok

• 15 mar 2009 Carro

dommaren som dömde idag var ett skämt ! Men som SKÅ sa " Dommaren dömmer"
    Ska inte lägga ner allt för mycket energi på helt idiotiska avblåsningar. Vi vann matchen och spelade ut dem totalt, dom får gärna gnälla !!

Bra kämpat idag tjejer ! 3

Rapportera

Rapportera

• 14 mar 2009 Publikkrönika

* * * TelgeUnited - Skå IF * * *

Först och främst vill jag ge en stor louge till alla tjejer som bjöd på storspel allihop under dagens match som slutade med vinst.
    Till en början var det 50/50 med pressen med några avslut åt vardera mål. Men sedan tog Ni över!
    TelgeUnited skapade chanser på chanser som till en början inte ville sitta på mål. TelgeUniteds "spelförare" från mittbackposition vill jag säga är Ida Johansson som sköter snacket/kommandot galant!
    Spelet börjar från backposition där Ni sedan spelar upp bollen och skapar chanser på chanser. Efter några farliga skott strax utanför målramen gav det tillslut utdelning, (Elina?) får till ett skott som precis går över målvakten, 1-0 och fler skulle det bli!!!
    "Fler mål kom! 1-0, 1-1, 2-1, 3-1 det bara rullade på... Hunden på läktarplats skall som en tok"
    Något som man såg från läktarplats men kanske inte från planen var, ytor - springboll, ytor -springboll. Men det är väll sånt man kommer se med tiden.. Ett exempel när bollen var på högerkanten var vänsterkanten helt ren.
    Efter halvleken kom det in flera pigga och friska ben som ledde till att ni fick kommandot över matchen rejält. En av dom var Carro L som kom in efter halvlek och fick några springbollar på högerkanten, men det visade sig att domaren var på någon helt annan plats med sitt splittvision denna afton och Carro fick flertalet offsideavblåsningar och även en bortdömd framspelning till ett mål...
    Domaren var väl inte den bästa man hittat, men men det är bara att hugga an nästa lag!
    Och Kom Ihåg! "Våga Spela Fotboll!!!" Träning, träning och åter träning! )

Målgörare: Nino (2), Tanja(2)(rättstavat?) och Elina (2) (var det va?" som bjöd på målkalas, 2 mål var vilket blev slutreslutatet sen va? inte 7-1?