Skriv i gästboken

1000 tecken kvar

Gästbok

• 13 sep 2010 simon

ett uttänjt led band. vila 6-8 veckor sen kör vi igen. guld plaketten här kommer jag :)

Rapportera

Rapportera

• 13 sep 2010 Robin

Nej men en viss kapten i Månsarp tycker nog att han förtjänade det :)
    Tror dock han tog ett gult.

Rapportera

Rapportera

det blev dyr köpta björnar. med ett läkar besök och en lång vila...

Rapportera

Rapportera

• 13 sep 2010 Björn

Mellbergs inslag... Fick Jeppe rött kort??

Rapportera

Rapportera

• 12 sep 2010 Fredrik anden andersson

Surt med förlust i fredags. Tyvärr kunde jah ej medverka pga sjukdom. Nu tar vi nya tag till den sista matchen för iår.

Rapportera

Rapportera

• 12 sep 2010 Robin

Referat (då minnet fortfarande är något sådär friskt :)

Matchen börjar i ett bra tempo med mycket kamp & ställningskrig & fotsätter så igenom hela halvleken. Tyvärr släpper vi in ett mål redan efter ca 10min då Månsarp kommer igenom på kanten & spelar in till en friställd spelare i straffområdet.
    i paus pratar vi om att vi ska fortsätta på inslagen linje med att rulla runt bollen & använda kanterna. Andra halvlek inleds precis som första med mycket kamp, dock kommer ett dråpslag när Månsarp gör 2-0 då en miss i kommunikationen där bak blir till ett självmål. Känns dock som att vi är på gång & redan efter några minuter gör Linus ett ryck på vänsterkanten & spelar in till Tabergs sniper aka Pastorn som lyckas med konstycket att från två meter ifrån mållinjen drämma in den i krysset! Tyvärr lyckas vi inte trycka dit kvitteringen trots någon stolpe ut etc.

Då Björn alltid delar ut plus tänker inte jag vara sämre utan delar ut kanon & kalkon:

3 kanoner Jesper Forsman, stabil insats i mittförsvaret med en hel del "Mellberg inslag".

2 kanoner Jörgen Karlsson, vilja & styrka i allt han tog sig för, hade en otacksam uppgift att markera Månsarps för dagen bästa spelare.

1 Kanon Lill Robin + Berglöf, lill robin gör 3 tunnlar i första halvlek bara det är värt en kanon, Berglöf har som vanligt en inställning som är beundrandsvärd.

Kalkonen tilldelas domaren (behövs ingen kommentar)

Tack alla som ställde upp, var kul att spela idag!