Samt att våran kvittering kom i den 88:e minuten

hahaha danne, ribban en gång stolpen en gång helt rätt...

Rapportera

Rapportera

• 11 apr 2011 Daniel E

Lite rättningar referatet: Frinnaryds mål kom i andra halvlek efter c:a 15-20 min. borde mer vara minut 65 då, kanske. Sedan så träffade de stolpen 1 !! gång. Enda stället de kunde skjuta på eftersom jag täckte resten. Om du syftar på någon ribbträff så har jag ett svagt minne av överkanten ribban = helt ofarligt.

• 3 apr 2011 Robin

Bra Lasse, nu lägger vi denna match bakom oss & blickar framåt mot serien.
    Syns på Måndagsträningen

Rapportera

Rapportera

• 3 apr 2011 Wenger

Lasse, tycker inte du skall be om ursäkt när du inte hade ett försvar framför dig i andra halvlek.

Rapportera

Rapportera

• 2 apr 2011 Lasse

Jag vill bara be laget om ursäkt för min reaktion mot slutet av matchen, särskild stor ursäkt till Mange! Det blev helt fel där det sista av mig. Jag vet att jag gjorde 2 stora tabbar idag och det finns ingen ursäkt för det. Min reaktion gentemot allting var efter 5:e friläget på ca 30 minuter. Jag vet om att det var fel av mig...